Новини / Четвер, 12 жовтня, 2023

Звіт за вересень 2023

Вересень був цікавим.

 

Команда БФ “КРИЛА НАДІЇ” продовжували свою основну діяльність за напрямками:медичний напрямок; захист захисників; гуманітарний напрямок.


Підсумки вересня: 

загальна надана допомога нашим реципієнтам склала 8 459 620,39 грн (благодійна та гуманітарна). А що це було і для кого ми описали в описі кожного з напрямків.


Медичний напрямок:

Ми продовжуємо підтримувати важкохворих дітей і у вересні надали допомогу необхідними ліками та лікарськими засобами, які закупили адресно фізичним особам на суму  99 075,79  грн.


Також в вересні було підтримано 2 лікарні: КНП “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”, який щороку приймає до 7500 дітей, у т.ч. важкохворих дітей з онкозахворюваннями та дітей, що потребують трансплантації. І було підтримано прифронтову лікарню на Дніпропетровщині, яка надає медичні послуги як населенню, так і ВПО, і нашим захисникам.


Ця благодійна допомога в розмірі 394 110,36 грн була використана для створення комфортних умов для обстеження дітей в КТ кабінеті, придбання розхідних матеріалів  та реактивів для якісної діагностики маленьких пацієнтів з онко та до і після пересадки органів; надання кисневої підтримки для пацієнтів прифронтових лікарень: компресори для ШВЛ і кисневий концентратор.


Також в межах роботи медичного напрямку була надана гуманітарна допомога для партнерів (благодійні та громадські організації, що опікуються важкохворими), а саме  були передані засоби медичного призначення та підгузки. І було надане медичне обладнання монітор пацієнта  для 1 військової частини.


Загальний обсяг підтримки в межах медичного напрямку (благодійна та гуманітарна допомога) в вересні склав:   1 716 294,53  грн.


Захист захисників:

Ми продовжуємо забезпечувати наших захисників та захисніць засобами домедичної допомоги. Це традиційно є для нас надважливим пріоритетом! 


В вересні ми передали для захисту життів наших захисників та захисниць 150 індивідуальних аптечок, які спаковані нашими волонтерами, а перед цим наша команда ретельно підійшла до закупівлі та перевірки всього необхідного для наповнення аптечки.


Тож це 150 життів, які можна зберегти завдяки якісній домедичній допомозі. 

Сума підтримки склала 87 922,8 грн. 


Нагадуємо, в нас відкрито постійний  збір на закупівлю комплектуючих для індивідуальних аптечок. Стати на захист захисників чи захисниць можна донатом на такмед. Реквізити є у нас на сайті.


Гуманітарний напрямок: 

В нас продовжує працювати гуманітарний хаб. Ми разом з партнерами (громадські та благодійні організації) надаємо підтримку їжею та клінічним харчуванням для потребуючих (постраждале населення, ВПО, військові, люди в складних життєвих умовах, які ще і ускладнює війна).


В вересні місяці наша команда, яка працює на складі у Львові, отримала від благодійників, розфасувала, спакувала, завантажила та відправила   понад 18 000  упаковок їжі. Що ж це було? Це: 27 619,23 кг кави, вермішелі швидкого приготування, кондитерських виробів, та швидких сніданків. Ця допомога завдяки нашим партнерам (41 громадських та благодійних організацій, 1 військова частина) поїхала в 12 регіонів країни. У ​​Вінницькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Полтавській, Черкаській, Харківській, Миколаївській, Одеській, Хмельницькій, Львівській, Київській областях та м. Київ допомогу їжею отримали понад 17 000 потребуючих. 


Традиційно  в вересні ми підтримували і тих, хто в певний період свого життя потребує спеціалізованого клінічного харчування. Допомогу таким харчуванням в вересні ми забезпечили 2 підопічним в Львівській та Харківській областях. Було передано спеціалізованого клінічного харчування на загальну суму ​​6587,6 грн.

Загальна сума наданої допомоги їжею (у т ч клінічне харчування) та склала 

6 655 403,06 грн


Сума допомоги в вересні  2023 р за напрямками:





 

Ще цифри тут