Новини / Понеділок, 10 липня, 2023

Звіт за червень 2023

Таким був перший місяць літа цього року.

 

В червні 2023 наша команда  продовжувала свою основну діяльність за напрямками:

-медичний напрямок;

-захист захисників;

-гуманітарний напрямок.


Медичний напрямок:

Пріоритетом для нас залишається допомога важкохворим дітям і в червні ми підтримали КНП “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр”.  


Ми придбали доровартісні реактиви для лабораторії ПЛР для проведення імуно-генетичного обстеження  для пацієнтів до і після трансплантації органів, а також для тих дітей, хто має хвороби нирок та дітей з рідкісними захворюваннями. Завдяки цьому можливе діагностування 20 маленьких пацієнтів, які так цього потребують!


Також були придбані жалюзі для діагностичного відділення, щоб забезпечити комфортні умови проходження обстежень для наших маленьких підопічних.


Загальна сума благодійної підтримки в межах медичного напрямку склала  388 589 грн.


Ми продовжуємо надавати адресну підтримку необхідними ліками важкохворим дітям,  і в червні було передано нашим маленьким підопічним ліків на суму 70 943 грн.


Також ми підтримуємо пацієнтів лікарень пошуком у благодійників та передачею в лікарні необхідних ліків в якості гуманітарної допомоги. 


В червні місяці було передано на 2 лікарні ліків на суму 312 876 грн. Це дало змогу підтримати 100 пацієнтів необхідними медикаментами. 


Загальний обсяг підтримки потребуючих важкохворих підопічних в межах медичного напрямку:  772 408 грн. Підтримано 120 осіб.


Захист захисників:

Ми розуміємо, що життя кожного та кожної з нас можливо завдяки нашим ЗАХИСНИКАМ, тому дбаємо про їх максимальну особисту медичну безпеку. Ми продовжуємо збирати кошти на закупівлю якісних комплектуючих для індивідуальних аптечок захисників та рюкзаків парамедиків. Ця робота в нас триває з 2014 року, а отже за цей час ми вже точно знаємо, які комплектуючі мають бути в аптечці, скільки їх має бути, і як важлива їх якість: від цього залежить життя тих, хто захищає нас на передовій. 


В червні ми традиційно закуповували та формували аптечки для захисників та рюкзаки для парамедиків. Було підготовлено та передано 165 аптечок для бійців, 8 наплічників для бойових медиків,1020 додаткових комплектуючих до аптечок та рюкзаків парамедиків.  А це більше 300 життів, які можна зберегти завдяки якісній домедичній допомозі. 


Якщо перевести це в кошти, то сума підтримки склала  378 306 грн. А також тисячі годин нашої команди та волонтерів, які вишукували, закупали комплектуючі, формували аптечки та рюкзаки і довозили все це захисникам та захисницям на передову.


В нас відкрито постійний  збір на закупівлю комплектуючих для індивідуальних аптечок. Стати на захист захисників чи захисниць можна донатом на такмед. Реквізити є у нас на сайті.


Гуманітарний напрямок: 

Вже традиційно, починаючи з перших днів повномасштабного вторгнення, в нас працює гуманітарний склад і ми разом з партнерами (громадські та благодійні організації) надаємо підтримку їжею та клінічним харчуванням для потребуючих (постраждале населення, ВПО, військові, люди в складних життєвих умовах, які ще і ускладнює війна).


В червні місяці з нашого складу у Львові було розфасовано, спаковано, відправлено, завантажено та передано  11 307 упаковок їжі - 17 т 711 кг кави, сухих сніданків, супів та вермішелі швидкого приготування, кондитерських виробів та спецій.  Ця допомога завдяки нашим партнерам (26 громадських та благодійних організацій) поїхала в 14 регіонів країни. У Вінницькій Івано-Франківській, Запорізькій, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Донецкій, Полтавській, Черкаській, Львівській, Волинській, Одеській, Київській областях та  м.Київ цю допомогу отримали 12 185 потребуючих. 


Загальна сума наданої допомоги їжею -  2 391 057 грн.

 

Але серед наших підопічних є ті, хто в певний період життя потребує особливої підтримки. Бувають ситуації, коли людині потрібно не звичайне харчування, а спеціальне клінічне. І це те, що рятує життя. В червні таким харчуванням ми забезпечили 2 підопічних. Було передано 33,6 кг спеціалізованого клінічного харчування на загальну суму 12953 грн.

 

Детальніше тут

 

Дякуємо, що ви з нами.