Новини / Четвер, 06 липня, 2023

Тактичні наплічники для медичних медиків.

Можна вічно дивитися на декілька речей: як тече вода, як горить вогонь і як наш бойовий медик тішиться отриманому медичному рюкзаку.

 

На перший погляд, на фото жартівливий, веселий та безтурботний чоловік. Та до повномасштабного вторгнення він був поважним викладачем медичного університету і кандидатом медичних наук. 

А опісля 24 лютого, пройшовши додаткове навчання з тактичної медицини,  на волонтерських засадах став інструктором з тактичної медичної підготовки для військових. Але і цього йому було замало, тож він пішов у військкомат (хоча  не підлягав мобілізації, як викладач ВНЗ) і долучився до стрілецького батальйону. 

І тепер він рятує інших на полі бою. А такий порятунок неможливий без засобів першої домедичної допомоги.  І тут в нагоді стають наші тактичні медичні наплічники, які дбайливо пакують наші складські котики і передають бойовим медикам в саме пекло. І тішаться зворотнім звʼязком, як от нині:  «Наплічник те що треба. Закохався! Форма і ергономіка - ідеальна. Наповнення - чудове!» 

Завдяки фінансовій  допомозі ,  отриманій  від EPAM Ukraine,  нам вдалося  закупити медичні рюкзаки, м’які ноші, турнікети та протиопікові гелеві  серветки і укомплектувати  65 медичних наплічники, які поїхали до військових медиків, що рятують життя  в найгарячіших точках Сходу та Півдня країни.

Дякуємо, що наближаєте ПЕРЕМОГУ разом з нами і передаємо подяку і слова від нашого медика: «Важливо підтримувати, триматись в тонусі, не забувати. Бо більшість людей думає, що війна закінчується, а це не так. І це дуже відчувається, а потрібно усвідомити, що попереду ще довгий шлях до перемоги, все залежить від всіх. Саме підтримка позитивно впливає на бойовий дух кожного бійця".