Новини / Середа, 15 лютого, 2023

15 лютого — день дитини, що подолала рак

Новий рік для нашого фонду уже 15 років починається саме з 15 лютого!


Адже  саме сьогодні день переможців — діток, які подолали рак!  І знаєте, ми з впевненістю можемо сказати, що ці діти справжні супергерої 💪🏻.

Звісно вони бояться, плачуть і вередують, адже це частина дитинства. Але саме у них ми вчимося, уже 15 років, що страх може бути не так страшним, якщо розказати про нього другу. Або він відступає, якщо намалювати яскраву картинку. А  біль притуплюється, якщо голосно сміятися з витівок клоунів.

Усі наші SуперМенчики та WандерДівчатка пройшли нелегкий шлях, але пройшли його Переможцями. Звісно супергерої не можуть без помічників, і у наших теж вони є — лікарі, які щоденно, а інколи і вночі спільно з нашими супердітьми відганяли атаки хвороби, підтримували і задавали ритм на цьому шляху перемоги. Ми надалі працюватимемо аби таких переможців в Україні було більше, аби у них і їх сімей не було потреби виїздити за кордон на лікування.

А за таку можливість це робити, ми вдячні вам — благодійникам. До речі, сьогодні і у вас початок нового благодійного  року. 

З чим вас і нас вітаємо!