Новини / Вівторок, 27 грудня, 2022

Дякуємо усім, хто долучається до допомоги пораненим!

А ви знали, що від якості спорядження та коректності і правильної кількості поскладаних у наплічник бойового парамедика комплектуючих, напряму залежить чиєсь життя?

 

Саме тому ось уже десять місяців з вашою допомогою ми ретельно підбираємо складники і укомплектовуємо медичні  наплічники та індивідуальні аптечки. 

Адже людиною, якій це знадобиться в критичній ситуації, може бути ваш брат чи батько, однокласниця чи коханий, і навіть 10 секунд під час кровотечі можуть бути вирішальними. 

Цього тижня відправляємо останню цього року партію наплічників із найкращими медичними розхідниками, аби рятувати життя нашим таким рідним незнайомцям!

Дякуємо усім, хто долучається до допомоги пораненим і проекту, завдяки якому відбулася саме ця відправка і який підтримував роботу нашого напрямку гуманітарної допомоги військовим протягом трьох останніх місяців.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».