Новини / Середа, 26 січня, 2022

Апарат для дитячої хірургії в пам'ять про друга

Львів’янин Геннадій Нечай був надзвичайно світлою людиною, з глибоким, навіть космічним, баченням світу і великим бажанням ділитися добром і теплом з іншими.

 

Коли з ним трапився нещасний випадок, для допомоги Геннадію об’єдналося багато людей. Та, на жаль, травми були занадто важкими і він покинув наш світ.

В пам’ять про Геннадія його друзі вирішили передати кошти, які залишилися після його лікування, у БФ «Крила надії»: «Для нас було дуже важливо, щоб ці кошти пішли туди, де зможуть принести найбільшу користь. Так, як Гена дуже любив допомагати людям і завжди був підтримкою для всіх нас. Думаємо, що він оцінив би наш вчинок і зрадів тому, що ми допомогли багатьом діткам, яким потрібно провести операції».

За кошти, передані друзями Геннадія, придбано сучасного електричного хірургічного ножа BOWA ARC 250 з набором інструментів та аксесуарів багаторазового використання. Завдяки цьому обладнанню у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр зможуть одночасно проводити складні операції одразу у двох операційних і діткам не треба буде більше очікувати своєї черги. Щороку таких операцій – понад 500, зокрема це і надскладні операції онкохворим дітям та операції з трансплантації органів.

Світла пам’ять про Геннадія житиме в усмішках врятованих дітей 🧡