Новини / Четвер, 15 липня, 2021

Перша закупка спецхарчування за бюджетні кошти!

Ось в цих коробочках і баночках – дороговартісне медичне харчування для важкохворих дітей з Мобільний хоспіс для дітей, вперше закуплене за бюджетні кошти!

 

У березні цього року Львівська обласна рада в рамках Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я Львівської області на 2021 – 2025 роки передбачила на 2021 р. 1,5 млн. грн. на спеціалізоване лікувальне харчування пацієнтів мобільного хоспісу Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Та навіть після цього рішення багато хто ще сумнівався, наскільки швидко запрацює Програма і родини дітей отримають таку важливу для них нутрітивну (харчову) підтримку. І от – усі бюрократичні процедури позаду, тендери проведено, спецхарчування прибуло в ЗУСДМЦ і родини пацієнтів хоспісу вже його отримують.

Дякуємо усім, хто спільно з нами працює над тим, аби важкохворі діти мали гідне життя та радісне дитинство!

Рівні можливості - міжфракційна депутатська група, Уляна Дідич, Олег Ферштинський, Володимир Квурт, 24 Канал, Zaxid.Net, ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ, Телеканал НТА, Суспільне Львів, Твоє Місто, 5 канал, Ольга Крупник, Вікторія Хома, @Юлія Девда, Oleksandra Balanduh, Ольга Дейнека, Марта Шикула, Olya Zelisko, Nina Sukach та багато-багато інших, – без вас цього б не було! 💛