Новини / Понеділок, 12 липня, 2021

Дитинство триває: Христинка

Ми продовжуємо провідувати підопічних нашого Фонду, щоб розповісти вам, як проходить їхнє літо. Сьогоднішній візит – особливий! Маленька Христинка саме приймає вітання з Днем народження.

 

Мабуть, через те, що дівчинка народилася майже в екватор літа, вона дуже любить польові квіти – такі ж ніжні і красиві, як сама. Тож сьогодні у неї буде чимало барвистих букетів! А ще Христинка дуже любить купатися – з кольоровими іграшками чи без, їй дуже подобається як водичка гойдає її і лагідно огортає.

Коли у Христинки в три місяці виявили спінально-м’язову атрофію (СМА) 1-го типу, її батьки почули невтішні прогнози: мовляв, їхня крихітка навряд чи відсвяткує перший рочок. Та вони, на щастя, не справдилися. Сьогодні Христинка святкує три рочки! І це завдяки неймовірним зусиллям багатьох людей, які роблять усе можливе, щоб в дитини було якісне життя та комфортний побут.

У 2018-му на кошти благодійників наш Фонд придбав для Христинки апарат штучної вентиляції легень, що дозволило їй з мамою залишити реанімацію і повернутися додому. Без нього дівчинці довелося б постійно перебувати в лікарні на кисневій підтримці. Також Христинка, в рамках нашої програми Food for Child - Їжа для дітей, разом з іншими важкохворими дітьми отримує спеціалізоване медичне харчування, яке допомагає їй зростати та розвиватись.

Приєднуємось сьогодні до всіх привітань Христинці. Хай у неї буде багато причин осяювати світ навколо своєю чарівною усмішкою! 

Дякуємо усім, завдяки кому, не зважаючи на діагнози, в наших підопічних триває дитинство💛