Новини / П'ятниця, 09 липня, 2021

Навчання лікарів

Ви, мабуть, неодноразово бачили у фільмах, як злагоджено і чітко працюють медики в екстрених ситуаціях. Життя часом ще вигадливіше, ніж голлівудські сценаристи. І від того, як швидко і професійно спрацюють медики, залежить людське життя.

 

Коли на вагу кожна секунда, на вагання нема часу. Потрібно уміти якнайшвидше оцінити ситуацію і розпочинати реанімаційні заходи.

Наш Фонд вже багато років працює над тим, щоб діти отримували максимально якісну та своєчасну медичну допомогу в Україні. Тож ще одним кроком у цьому стало навчання фахівців Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр за сертифікованим курсом реанімаційних заходів.

Перші результати навчання – 10 лікарів  пройшли сертифікацію ALS (професійна підтримка життя) та 10 медсестер сертифікацію BLS (базова підтримка життя) та зможуть провести необхідні реанімаційні заходи в екстрених ситуаціях (зупинка серця, зупинка дихання, в інших невідкладних станах). Після пройдених курсів двоє спеціалістів Центру також отримали статус потенційних інструкторів та зможуть у майбутньому ділитися з колегами отриманими знаннями та досвідом. Невдовзі таке навчання пройдуть всі медики дитячого медичного Центру. 

Радіємо, що фахівці ЗУСДМЦ спільно з нами працюють над створенням пацієнтоорієнтованої медицини та готові до постійного професійного розвитку💛