Новини / Понеділок, 14 грудня, 2020

Павлик хоче жити звичайним життям.

Його однолітки переважно мріють про новий гаджет, Павлик же хоче просто жити.

 

У 2 роки хлопчик випив хімічний миючий засіб, який обпік йому стравохід. З тих пір його життя перетворилося на боротьбу із наслідками. Павлик переніс вже кілька операцій, потребує постійної підтримки ліками та спеціалізованим медичним харчуванням.

Проте зараз його стан погіршився. На стравоході утворились виїмки, куди потрапляє їжа і там затримується. Ці виїмки стали такими великими, що тиснуть на внутрішні органи. Торік один із таких мішків передавив нерв, і хлопцю відняло ноги. Аби хлопець не втратив здатність ходити і ускладнення не завдало ще більших пошкоджень, потрібно пройти термінове обстеження, а тоді, чим швидше, провести операцію. Польські медики, які уже 10 років рятують Павлика, наполягають на терміновій госпіталізації, проте в родини нема можливості самостійно оплатити всі необхідні витрати.

Для порятунку хлопця потрібно 200 тис. грн. І кожен день відтермінування операції несе ризики незворотніх ускладнень.

Павлик дуже хоче жити звичайним життям. Його мрія – стати художником або кухарем, по при те, що він сам має значні обмеження з харчуванням, хлопець хоче нести радість людям та готувати для них смачні страви.

У переддень зимових свят, коли в повітрі пахне мандаринками і дива стають реальністю, Павлику дуже потрібна ваша підтримка. Віримо, що з вашою допомогою його мрія обов’язково збудеться! А для цього потрібні кошти, щоб своєчасно пройти обстеження та провести операцію.

Реквізити для допомоги Павлику:

📌 5169330519980178 - карта Приватбанк

📌IBAN UA733052990000026005041005761 код ЄДРПОУ 35620901 - для переказу з інших банків

📌для переказів з-за кордону:  https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i25820194067

 

Призначення платежу: «На лікування Павлика».