Новини / П'ятниця, 11 грудня, 2020

Проекту "Hair for share" 2 роки!

Рівно два роки тому народилася волонтерська ініціатива Hair for Share, завдяки якій десятки онкоодужуючих дівчат та жінок по всій Україні отримали підтримку та турботу багатьох-багатьох незнайомих їм людей.

 

Ми неймовірно щасливі бути ланкою цього великого ланцюжка добра, у якому саме зараз...

✂️ ...у Стрию чи Боярці хтось вирішує віддати волосся на виготовлення перуки для тих, хто втратив своє внаслідок хіміотерапії. 

✂️ ... у одній із перукарень, які долучилися до ініціативи, майстер-перукар планує час для того аби акуратно зістригти волосся і надіслати на адресу нашого Фонду.

✂️ ... наша координаторка ініціативи Люба Возняк дбайливо сортує зрізані пучечки волосся за кольором та довжиною та надсилає майстру-пастижеру Інні Костьоловій для пошиття перуки.

✂️ ... хтось перераховує кошти для того, аби оплатити пошиття перуки.

✂️ ... у дзеркало дивиться дівчина-красуня, поправляє за вухо пасмо русявого волосся, саме такого, як у неї було до початку лікування. Вона посміхається і шле усім тим людям повітряний поцілунок 😘, бо вона точно знає, що в цей складний час вона не самотня, і що з такою підтримкою вона переможе💪🏻🏆

За два роки ми надіслали 135 перук, а ще Hair for Share згуртувала неймовірних людей, які, якщо б уміли світитися, то огорнули б чарівною гірляндою багато міст, містечок та сіл. Та вони таки світяться – турботою про інших! 💡❤️

Дякуємо усім, хто допомагає дітям одужувати!

Таблеточки, Благодійний Фонд "Скарбниця Надії", STOPCANCER Foundation, Міжнародний благодійний фонд "Живи", Marichka Makovetska, Lilia Kuzik, Liudmyla Kryzhanovska, Nastia Yerastova, Dariia Shkil, Olena Kryzhanovska, Veronika Savruk.