Новини / Понеділок, 10 вересня, 2012

Приставська Христина – 16000 гривень на ПЕТ.

             Приставській Христині 18 років, вона студентка біологічного факультету. Цієї весни, їй діагностували негоджкінську лімфому. Зараз позаду 6 курсів хіміотерапії і невідомість попереду.

            Хімію дівчинка пройшла, тепер лікарі мають визначитись з подальшим лікуванням.  Контрольне КТ не виявило пухлини і це прекрасна новина! Проте, чи в організмі дійсно немає ракових клітин, зможе показати лише ПЕТ сканування, яке у нас, нажаль, не проводиться.

            Планується, що ПЕТ Христя проходитиме у Варшаві. Попередня вартість обстеження 16000 гривень. І це дуже сумно, оскільки коштів в сімї не має взагалі… Операція і лікування обійшлися дуже дорого, Христинка пройшла 6 курсів Мабтери, препарат довелось купувати самим і він обходився по 22000 гривень на курс.

            Кошти збирали в своєму селищі по родичам, по церквам, по сусідам, близьким та знайомим і позичали, де могли. Дорогезне лікування позаду, але на обстеження вже ні збирати, ні позичати просто ніде – всі, хто міг чимось допомогти, вже допомогли…

            А пройти ПЕТ Христині потрібно на початку жовтня, через місяць після останнього курсу хіміотерапії, який закінчився 7 вересня. Будь ласка, допоможіть зібрати кошти! 16000 гривень це не надто велика сума, та сподіватись Христинці більше ні на кого. Подальше лікування, а отже і життя дівчинки залежить від того, чи знайдуться ці кошти. Подаруймо дівчинці додатковий шанс!

            Дуже потрібна фінансова допомога.

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Приставської Христини.