Новини / Четвер, 19 липня, 2012

Новини від Анічки Лазорчин


Місяць тому ми вже писали про дівчинку з невеликого села у Львівській області, Анічку Лазорчин. Ані потрібна операція з протезування ока. За цей час відбулося багато різних подій. По-перше, виявилося, що операцію потрібно робити в два етапи. І для цього потрібно було вчасно зробити передоплату в клініку.

15 червня батьки сплатили перший внесок. Оскільки, на момент передоплати, батьки змогли зібрати лише 20 000 гривень, то ще 30 000 довелося взяти в борг, інакше саме проведення операції виявилося б під загрозою.

В кінці червня батькам повідомили, що клініка готова їх прийняти. 2 липня дівчинка з мамою терміново виїхали до Уфи, де провели перший етап операції. У цю п'ятницю Ані повинні зняти шви. І якщо все буде добре, дівчинка зможе ненадовго повернутися додому.

Мамі вдалося домовитися з клінікою про невелику відстрочку наступного платежу. Але грошей у родини немає. І чи відбудеться взагалі другий етап операції - зараз велике питання. Без передоплати оперувати Аню не будуть, а у батьків уже борг в 30 000 гривень, і позичити ще 53 000 просто ніде ...

На даний момент на рахунках фонду зібрано 13978 гривень з 83 000 необхідних. І для дитини, яка бере участь в математичних олімпіадах, це цілком зрозуміла арифметика ... А ще Аня знає, що знайти спонсора, який відразу дасть таку суму, у неї практично немає шансу, так що сподіватися дівчинка може тільки на допомогу самий звичайних людей, тобто , на нас з Вами. І саме від нас залежить, чи зможе Анічка нарешті через 12 років завершити лікування, забути про лікарні і почати жити життям звичайного підлітка.


СХЕМА ПРОПЛАТИ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ ПРИВАТ БАНКУ

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лазорчин Анни.