Новини / Понеділок, 11 жовтня, 2010

Алінці Матвєєвій теж потрібен вшивний катетер Бровіак.

У відділення хірургії Львівської лікарні зовсім недавно поступила маленька принцеса з гарним ім'ям Алінка і волоссям кольору осіннього сонечка.

Алінці рік і 7 місяців, у лікарні вона всього два тижня. Дівчинка проходить хіміотерапію і дуже мучиться з підключковим катетером ... Попереду ще три блоки і лікарі попросили придбати для малечі вшивний катетер Бровіак 4,2.

Так уже виходить, що потреби діток з відділення завжди на крок випереджають нас ... Тільки купили катетер для Христинки Радецької , як з'явилася прохання по Левицькому Владіку, зібрали кошти на катетер Владіку - познайомилися з Алінкою.
У відділення хірургії зараз катетери Бровіак 4,2 потрібні двом діткам - Алінці і хлопчику з Рівненщіни, якого ще поки немає на сайті (прохання про допомогу тільки готується). Два катетера - це 4000 гривень і суттєве полегшення лікувального процесу для самих маленьких.
У середньому в місяць ми купуємо всього 3 вшивних катетера (Бровіак або Грошунг). Це всього лише 6000 гривень - резерв, який нам ніколи не вдається зібрати, на жаль, як тільки з'являються кошти - з'являються і термінові прохання. Але вшивні катетери дуже потрібні. Ми як і раніше сподіваємося, що коли-небудь, таки зможемо забезпечувати ними всіх діток відділення.
На покупку двох катетерів для наших малят у нас трохи більше тижня часу, і ми дуже сподіваємося встигнути.
 
Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва на покупку витратних матеріалів (Для переказу коштів на купівлю катетерів) або  добровільна пожертва для Матвєєвої Аліни (Для надання допомоги Матвєєвій Аліні).