Новини / Середа, 09 листопада, 2011

Львівські новини - про всіх потроху.

У Нальотової Вероніки цього тижня планується цілих два обстеження - МРТ кісток, вартістю 2000 гривень, кошти на яке зібрано завдяки Вам, і МРТ хребта, яке зроблять безкоштовно, за що величезне спасибі Ярині та її колегам, які вже не вперше безкоштовно обстежують наши дітей. Розраховуємо лише на гарні результати.

Також Вероніці потрібен гемакс (еритропоетин) 2 000 одиниць 10 флаконів, оскільки, незважаючи на переливання, показники крові ростуть дуже неохоче. Вартість флакончика 240 гривень, потрібно 10 - всього 2400 гривень.

Фінансова допомога потрібна і надалі.

Софійці Єфименко теж належить пройти два обстеження - МРТ кісток і МРТ тазу загальною вартістю близько 2700 гривень. На рахунок фонду для дівчинки надійшло 600 гривень, значить, не вистачає ще 2100. Софійка записана на 17 листопада, тобто, у нас є тиждень, щоб зібрати гроші.

Почуває Софія себе нормально, на щастя, останню хімію дівчинка перенесла легше попередньої. Завтра їх відпустять додому до наступного тижня.

Допоможіть оплатити обстеження.
 
 

Кінаш Владислав зараз вдома, відпустили на пару днів відпочити і набратися сил. З наступного тижня планується черговий блок хіміотерапії.

На наступний блок потрібно 8 флаконів Холоксану 1г і 35 ампул месни. Месна є, а Холоксан вартістю 2750 гривень доведеться купувати. Так само доведеться купувати і сет для тромбоконцентрату вартістю 2280 гривень. Всього потрібно 5030 гривень.

Зібрано всього 1965, залишилося зібрати ще 3065.

Величезне спасибі всім, хто допомагає Владиславу - без вашої підтримки батькам було б дуже не просто тягнути лікування, але, на жаль, допомога все ще потрібна і потрібна...

Допоможіть продовжити лікування.
 

Юрчик Сидоров розпочав довгоочікуваний курс гікамтину - нарешті препарат з'явився в продажу, навіть не знаю, як ми дочекалися цього блоку ...

Наразі самопочуття хороше, бавиться, їсть, чим тішить маму :) . Дуже сподіваємося, що все буде добре.

Юрчику призначено 2 блока гікамтину, на кожен потрібно по 2 флакончика вартістю 5000 гривень. На перший блок гроші були зібрані завдяки Вам. На наступний блок грошей немає. Потрібна фінансова допомога.

 

І, наостанок, чудові новини про Любу Павлишин. Хімію наша дівчинка успішно пройшла. Низькі тромби дивним чином піднялися самі, без переливань донорського тромбоконцентрату. Але і донорів також вдалося знайти - величезне спасибі всім, хто відгукнувся на прохання про донорів для Люби! І, не забувайте, будь ласка, про нашу дівчинку, Ваша допомога ще знадобитися після другого блоку.

Словом, у Люби все добре, більше того, з вівторка планують починати наступний блок. Всі препарати є, потрібно докупити тільки ендоксан, і кошти на його покупку теж є.

Ще раз величезне СПАСИБІ всім - від Люби, її сестрички Ліди і тітки Ані, і, звичайно ж, від нас! Окреме спасибі за набір для вишивання, який передали Любі з Житомира - дівчинка відразу ж прийняли за улюблене заняття, і вже готова перша картинка, її ви можете оцінити на фото - залишилося вставити в рамочку :)

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для (ПІП дитини).