Новини / Вівторок, 12 липня, 2011

Львів - наші малюки і не тільки.

Вихідні у Львівській лікарні були не з легких, але з кожним новим днем продовжується життя, а значить продовжується і боротьба

 
Спочатку про найменших.

Манько Остапчик півтора тижні тому мужньо переніс операцію і вже заступив на першу післяопераційну хімію. Почувається малюк добре, все йде своєю чергою. Але дуже потрібна наша допомога.

Перше прохання - це памперси «4 +», під час хімії вони йдуть у величезній кількості, і батькам доводиться туго - упаковки памперсів вартістю180 гривень вистачає менше ніж на тиждень...

В кінці липня планується останній блок хіміотерапії, а після нього Остапчику необхідно пройти ПЕТ-сканування в Польщі. Вартість поїздки обходиться нашим батькам близько 16000 гривень (2 000 доларів) разом з проїздом-харчуванням-проживанням. Цих грошей у родини немає, але ПЕТ при діагнозі Остапчика пройти просто необхідно.

Допоможіть малюкові пройти обстеження. Дуже хочеться, щоб ці бездонні оченята, в яких так легко потонути, і далі іскрилися світлом і радістю :)

Дуже потрібна фінансова допомога!

 

Настінька Саварин продовжує лікування в Києві, в інституті раку. Туди малеча поїхала на операцію, але лікарі вирішили, що Настуні необхідно пройти ще два курси хіміотерапії. Один курс вони вже пройшли. Попереду ще один - мегадозовий.

У Києві Настя перебуває з двома батьками - хоч передбачалося, що тато буде вдома, працювати і доглядати за старшими, але мама не справляється сама з дитиною, потрібен хтось, щоб вискочив в аптеку, сходив за продуктами, та хіба мало що може знадобитися ще...

Відповідно, фінансове становище сім'ї дуже важке - Насті весь час потрібні памперси «4», вологі серветки, пелюшки одноразові, суха суміш НАН «2». Сім'я дуже скромна, вони рідко просять про допомогу, але зараз вони дуже її потребують.

Гроші можна переказувати на реквізити БФ «Крила надії», вказавши у призначенні: добровільна пожертва для Насті Саварин, а також можна просто передати памперси, і все необхідне мамі в лікарні.

Телефон мами 098 952 65 36 Галя.

У Києві їм допомагає Надя Іващенко: 095-766-46-67.

 

Мудрак Віолетта передає всім привіт і величезне спасибі. Сьогодні малеча повернулася в лікарню - на кілька днів їх відпускали додому. Почувається добре, вдома встигла поправитися на цілих 300 грам! Будуть продовжувати хімію.

На рахунку фонду для Віолетти залишилося 1893 гривні - на памперси і пелюшки цього поки вистачить. Величезне спасибі всім, хто підтримує дівчинку.


Потрібна допомога і Юрчику Сидорову. Зараз малюк у лікарні, готується до хіміотерапії. Ще в квітні Юрчику рекомендували курс гікамтина. Тоді батьки вирішили повторно пройти ПЕТ-сканування, в пошуку альтернативи такому важкому препарату. 30 червня Юрчик повернувся з Москви, куди він їздив проходити ПЕТ. На жаль, результати не втішні - сканування показало, що пухлини не змінилися, тобто, не виросли, але обидві живі... Київські фахівці як і раніше рекомендують гікамтин.

Почуває малюк себе не дуже. Але зволікати з хімією більше просто не можна. Залишається тільки вірити і сподіватися на краще.

Юрчику буде дуже потрібна наша підтримка, сам препарат є, але, все інше, від Осетрону до Грастиму доведеться купувати. Все, що було зібрано для малюка на рахунок фонду, було переведено батькам перед поїздкою до Москви. Якщо завтра малюкові що-небудь знадобиться, ми нічим не зможемо допомогти ...

Потрібна фінансова допомога.
        


Олежик Соболевськийзакінчив курс хіміотерапії і тепер у нього планується операція. Хімія далася дитині ой як не просто ... Аналізи ледве підняли, у Олега почалася така сильна кровотеча, що його навіть забрали в реанімацію.

Зараз вже легше. Олежик вдома - відпустили на тиждень відпочити, благо, аналізи дозволили. А вдома і апетит з'явився, і у дворі погуляти можна, так що справи одразу пішли краще.

У п'ятницю Олега чекають в лікарні на контроль аналізів. Лікарі будуть радитися щодо подальшого ходу лікування та операції. Зараз на рахунку фонду для Олега зібрано 3450 гривень. Але які витрати будуть пов'язані з подальшим лікуванням, звичайно ж, поки не відомо.


На останок величезне спасибі від Кінаша Владислава.Владиславчика теж відпустили додому на тиждень. У п'ятницю має приїхати на хімію. Необхідні препарати закуплені завдяки Вам. Тепер головне, щоб все пройшло добре.

Після хімії планується обстеження, і на нього кошти так само зібрані - величезне спасибі всім, хто підтримує Владислава і всіх інших наших малюків! Повірте, для багатьох сімей Ви - єдина надія пройти лікування. Для Владиславчика на рахунку фонду зараз залишилося 2258,67 гривень - цього вистачить на обстеження.

 

Так само величезне спасибі від Бандурович Дем'яна - на останню новину про малюка відгукнулося дуже багато людей, завдяки Вам дитина забезпечений усім необхідним.

Дем'ян закінчив хімію, зараз піднімають аналізи. Лейкоцити вже підняли, тепер переливають тромбоконцентрат, тромби поки низькі. Як тільки приведуть в норму аналізи - робитимуть КТ і визначатимуться з операцією, вона запланована на кінець липня.

Почуває малюк себе добре, хоча на вихідних температурив через низькі лейкоцити. Додому поки теж не відпускають. Залишається вірити і сподіватися, що все у Дем'яна буде добре!

Фінансову допомогу для малюків можна переказувати на
реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для (П.І.Б. дитини).