Новини / П'ятниця, 25 березня, 2011

Львівські новини – скільки ж нам всього треба!

Новин у львівських діток накопичилося багато, у когось вони гарні, у когось не дуже... Але, про всіх по порядку.

Сергій Добромильський закінчив курс хіміотерапії, з'їздити до Варшави на IMBG сканування і привіз добрі новини - все чисто. Мама просто світиться! А Сергійко більше не плаче, як було спочатку, а носиться по коридору і веселиться:)

Проте, ще два курси хіміотерапії малюкові все ж призначили. Хочеться вірити, що вони пройдуть швидко і без ускладнень.

 

Ковенько Михайлик продовжує лікування за планом. Після попереднього блоку сильно впали аналізи, довелося купувати два флакони Грастиму - усі кошти, зібрані для Михайлика на рахунок фонду пішли на ці два флакони. Зараз починати черговий блок, Месну і Осетрон теж довелося купувати, із завмиранням серця чекаємо падіння аналізів, тому що на Грастим наразі коштів немає.

А так почуває себе дитина нормально, у відділенні повно малюків різного віку, є з ким і машинками пограти, і поговорити, і мультфільми подивитися. Михайлик в одній палаті з Михайлом Мальоном, відповідно, Михайлик старший розважає Михайлика молодшого, а мама Михайлика молодшого стежить, щоб обидва були ситі і під наглядом:) 

 

Сидоров Юрчик проходить хіміотерапію. Почувається нормально, правда, вже схуд і чудового волоссячка  вже теж немає, але це не біда, адже через місяць після хімії воно завжди відростає ще кращим, ніж було.

Вчора малюкові зробили КТ органів черевної порожнини, але результати будуть тільки завтра, і дуже хочеться, щоб ці результати були обнадійливими.

На рахунку фонду для малюка залишилося ще 1600 гривень, цього вистачить на 2 флакончика Грастиму після наступної хімії, але далі малюку знову буде потрібна допомога небайдужих людей.

 
 

Побер Максимчик закінчив 5 блок хімії і збирається їхати додому. Почувається малюк теж нормально. Останній блок запланований на початок квітня, а на початку травня має бути поїздка в Польщу на IMBG сканування.

Вартість обстеження 950 доларів, приблизно стільки ж обійдеться вартість проїзду, проживання та харчування в Польщі, тобто потрібно 2000 доларів або 16000 гривень, стільки ж обійшлася поїздка батькам Сергія Добромильського.

Для молодої сім'ї, де працює лише тато, сума вельми не маленька. Але знайти її доведеться, адже обстеження необхідно, потрібно знати, чи реагує маленький організм на лікування. Ми дуже просимо допомогти Максимкові пройти обстеження. Зараз на рахунку фонду для малюка є 1450 гривень.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Федуняк Валерійпроходить черговий курс хімії. Минулої хімії був сильний стоматит, і взагалі, переніс її хлопець важко. Зараз теж не дуже ... Сильна нудота, вже пішло 10 ампул Осетрону і потрібно ще. Після хімії, звичайно ж, чекаємо падіння аналізів, вірніше, ми чекаємо, що цього не трапиться, але досвід підказує інше ...

На рахунку фонду для Валерія залишилося 1300 гривень. Ще раз величезне спасибі всім, хто допомагає хлопцеві, без Вас шанси хлопчика почати хімію були б зовсім не великі.

 

У Черкавского Михайлика новини, на жаль, зовсім не хороші. Остання МРТ показала, що пухлина не реагує на променеву. Промені скасували, зараз Михайлик приймає ендоксан в таблетках, а мама сподівається на диво. Вражає, але навіть при такому несприятливому розкладі, Мишко як був, так і залишився головним бешкетником відділення, він так само бігає, пустує і сміється заливним дзвінким сміхом. Просимо молитов.

П.С. Наостанок, хочеться сказати слова подяки нашим благодійникам. Перше спасибі від Алінки Матвєєвої. Для малечі надійшло 5300 гривень, препарат закуплено вчасно, а коштів, що залишилися, вистачить на наступні три курси і навіть на контрольне МРТ! Спасибі величезне!

Спасибі від Настуні Саварин. Для дитини надійшло 3747,45. З них 774 витрачено на памперси і дитяче харчування. Окреме спасибі Андрію за передані памперси, НАН, серветки та пелюшки для Насті - все виявелося дуже до речі, і за фінансову допомогу для наших красунь-дівчаток також величезне спасибі!

Спасибі від Насті Власюк - надійшло 1055 гривень і МРТ, яке, до речі, перенесли нас завтра, ми зможемо оплатити!

Ще одне спасибі від Марічки Пигитяк. Для дівчинки зібрано 3053 гривні - вистачить на МРТ і на 1 Грастим. Окреме спасибі ТОВ «Постачінструмент», що переказали для Марічки 2320 гривень в той же ж день, як тільки ми розмістили новину.

Величезне спасибі всім, хто цікавиться долями наших малюків і бере в них безпосередню участь! Багато хто з них продовжує боротьбу завдяки Вам, і багато хто перемагає, теж, завдяки Вам.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказати призначення платежу - добровільне пожертвування для (ПІБ дитини).