Новини / Понеділок, 05 липня, 2010

Дітки з львівської лікарні

В нас назбиралось трошки новин про наших діток з львівської обласної.

   Підкович Ромчикпровів два тижні вдома, сьогодні приїхав на перевірку. Здав аналізи, в наступний вівторок повинні капати. Ромчику потрібен блеоцін 3 флакона вартістю по 204 гривні кожен. На рахунку фонду є всього 600 гривень. Тобто, з покупкою 3 флаконів блеоцина проблем бути не повинно, але якщо знадобиться грастим, орунгал або щось ще після хімії - без фінансової підтримки буде дуже важко допомогти Ромці ...
Дуже потрібна фінансова допомога.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кобрин Богдан ще взимку повернувся в лікарню з рецидивом. На жаль, дива не сталося ... Бодя пройшов курс променевої терапії, але вона йому не допомогла. Зараз Бодя дуже важкий пацієнт відділення. Він не встає, сильно схуд, і, що найстрашніше, постійно відчуває біль, так як препарати не знеболюють його повністю.
Писати про Боде дуже важко - ми всі дуже вірили, що все буде добре і хлопець повернеться до нормального життя.
Боді дуже потрібна фінансова допомога. На бинти, бетадин, одноразові пеленки і цілий список підтримуючих препаратів і розхідних на тиждень йде близько 400 гривень. Обоє батьків невідлучно перебувають з Богданом в лікарні. Ситуація дуже важка.
Дуже потрібна фінансова допомога та молитви.

 

 

 

Гринчишин Святославсьогодні теж приїхав до лікарні. Святослав провів кілька тижнів вдома. Завтра малюкові нарешті належить пройти МРТ. Вартість буде коливатися від 1650 до 2260 гривень. Святославу потрібно обстежити голову і хребет і фахівці кабінету МРТ не знають наперед, чи вдасться охопити одним обстеженням і голову, і три відділи хребта. На рахунку фонду для Святослава є 2000 гривень - потрібно ще 260, якщо обстеження буде проводитися в два етапи.
Було зібрано 2300 гривень, але 300 з них пішли на купівлю памперсів, вологих серветок, корнерегеля, торбекса, метрогіл дента, гавіскона, діакарб. Всі ці краплі, гелі та засоби гігієни потрібні і зараз - це ще близько 300 гривень.
Святославу потрібна наша підтримка, нагадаю, що мама виховує дитину одна, без батька, не працює, так як відразу після закінчення декретної відпустки малюк захворів. Допомагає їм тільки бабуся. Відсутні 560 гривень зовсім не велика сума, а взяти її зовсім ніде. МРТ необхідне, тим більше, що малюк так довго на нього чекав, постійно щось заважало. Очні краплі і все інше теж потрібно, і хоч коштують вони порівняно дешево, без грошей їх не купити ...

 

   Пацула Марічка закінчила лікування півтора роки тому, малеча подолала важке онкозахворювання - відразу після народження у неї виявили нейробластому . Лікування тривало майже рік. Зараз по основному захворюванню в дитини все чисто, однак Марічка і далі потребує лікування. На тлі основного захворювання та хіміотерапії у дитини розвинулася дизметаболічна нефропатія, сечокам'яна хвороба, також часто у дівчинки бувають судоми. Марічка регулярно приймає кортексин і цераксон.
Зараз Марічці знову потрібно 5 флаконів цераксону - на загальну суму 1360 гривень. Приймати потрібно вже з п'ятниці, а грошей на покупку препарату немає ...
Допоможіть придбати препарат. 

 

 


  Марич Ростик зараз удома. Місяць тому Ростик їздив до Пітера на обстеження - ПЕТ сканування. Поїздка відбулася тільки завдяки вашій допомозі, тому що ні на обстеження, ні на поїздку грошей у батьків Ростика не було. Але вони знайшлися, завдяки вам було зібрано більш 4000 гривень на поїздку. Величезне вам спасибі! Так само величезне спасибі колегам з Пітера - БФ «Адвіта» за організаційну допомогу Ростику і татові на місці.
Результати сканування не можуть не тішити - пухлина не життєздатна. Живих клітин немає. Зараз Ростиквдома, приймає дельтаран, закінчує першу упаковку і йому вже призначена друга. Але є одне але - дельтарана немає в Україні і це велика проблема. Першу упаковку нам передавали з Москви. Якщо хтось може допомогти з придбанням препарату в Москві і доставкою його сюди - будемо дуже вдячні, так як Ростику препарат необхідний.

 

   Пигитяк Марічкаяк і раніше в інфекційній лікарні проте, все вже на багато краще. Апетит гарний, температура в нормі, настрій відмінний! Як подумаєш, ЩО пережила наша Марічка за останні 10 днів і ми всі біля неї - мороз по шкірі ... Марічка перемогла в цьому бою, вона сильна дівчинка і дуже хоче жити, але без вашої допомоги ця перша перемога була б неможлива ... Тільки фондом було закуплено препаратів на 13 тисяч гривень! Величезне спасибі всім, хто допоміг зібрати цю суму, але без цих грошей Марічкині шанси були б вельми примарні - як би лякаюче це не звучало, але це правда.
Зараз Марійка чекає результатів аналізів, нарешті говорять про виписку. Звичайно, відразу після виписки з інфекційної Марічка не зможе продовжити основне лікування, в неї буде ще тиждень канікул на відновлення сил після вітрянки. А далі знову в бій.
Всі кошти, які були зібрані для Марічки на рахунок фонду пішли на боротьбу з вітрянку. Препарати основної хімії для Марійки на перші два блоки були в лікарні, сподіваємося, вони будуть і зараз. Але грастиму і уропроту як і раніше у відділенні немає. Не забувайте Марійку. Ми виграли одну битву, проте боротьба ще триває.