Новини / Понеділок, 03 жовтня, 2022

Проєкт по медико-психологічній адаптації школярів

Небажання вчитися, стрес, істерики і страх у дитини. Знайомо? Це те з чим батьки і вчителі зіштовхуються щодня ось уже 7 місяців повномасштабної війни! І наш фонд розуміє як важливо для фізичного здоров’я дитини мати ментальну стійкість!

 

Вже від завтра стартує проєкт за нашої підтримки по медико - психологічній адаптації школярів. 5 професійних психологів, які мають неоціненний досвід роботи в програмі « Шелтер», який діє на Львівському вокзалі, проведуть 100 тренінгів для соцпрацівників, керівників шкіл та вчителів Львівщини.

Ці тренінги дадуть розуміння освітянам та батькам психотравмуючого впливу війни на психічне здоров’я дітей. Психологи розкажуть про симптоми та механізми  розвитку ПТСР та способи їхнього подолання.

Війна краде у маленьких українців яскраве дитинство, але не має право відібрати їх ментальне здоров’я! Тому важливо, аби дорослі подбали про це.

Проєкт «Психологічна підтримка в консультативно-координаційних центрах районів Львівщини» втілюється БФ «Крила надії» в межах програми «Шелтер», що реалізується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Embassy of Denmark in Ukraine.