Новини / Середа, 27 жовтня, 2021

Шестирічний Миколка потребує нашої допомоги

Сьогоднішній чудовий осінній день стане ще сонячнішим і теплішим, якщо додати в нього добру справу!

 

Шестирічний Миколка дуже потребує нашої допомоги. Рік тому у нього виявили проблеми з нирками. З того часу хлопчик двічі на тиждень проходить процедуру гемодіалізу, завдяки якій він живе. Зараз хлопчик перебуває у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, де очікує на трансплантацію нирки.

Проте операція може не відбутися або ж перенестися через те, що у дитини дуже поганий стан зубчиків – карієс та інші супутні проблеми. Коли триває підготовка до операції з пересадки органу, дуже важливо, щоб в організмі не було вогнищ  інфекції. Тож, щоб відбулася рятівна трансплантація нирки, Миколці треба полікувати зуби.

За попередньою оцінкою вартість аналізів, обстежень та лікування зубчиків – 30 тис. грн. Таких коштів в родини нема. Проте ми віримо, що з вашою допомогою ми зможемо допомогти Миколці, і він матиме проліковані зубки і рятівна операція невдовзі відбудеться.

Наші підопічні, які пройшли трансплантацію органів або ж готуються до неї, практично щодня потребують ліків, обстежень, витратних матеріалів. Іноді виникають особливі потреби, як от в Миколки. Завдяки вашим благодійним внескам ми маємо можливість забезпечувати дітей усім необхідним, щоб їхнє лікування було більш ефективним, а дитинство тривало, незалежно від діагнозів.

Реквізити для допомоги Миколці та іншим дітям, що потребують пересадки органів:

✅ для клієнтів Приватбанк 5169330519980178

✅ для переказів з інших банків

IBAN UA173052990000026004011002472  код ЄДРПОУ 35620901 БФ «Крила надії»

✅ https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i25820194067

✅ для клієнтів monoбанк, "Інші платежі - Платіж по Iban". Ми вже є в системі.

(реквізити продубльовані в першому коментарі)

 

Звіт по збірці за посиланням: https://bit.ly/3jECfNz