Новини / Вівторок, 03 грудня, 2019

День радості завітав у Міську дитячу лікарню на Орлика

Наші веселі волонтери відвідали дітей у 15-ти відділеннях лікарні. Усі діти та медперсонал були зачаровані радісним візитом.

 

Коли закінчується осінь, а зима ще не розпочалася - на вулиці стає мрячно, а у лікарнях сумно. Саме у цей час ми любимо влаштовувати щось веселе і несподіване, бо дуже хочемо побачити не сумні очка, а веселі усмішки на дитячих обличчях.

Цього разу "День радості" завітав до Комунальне некомерц.підприємство "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова". За один день наші веселі волонтери побували у 15-ти відділеннях лікарні. Все було спонтанно, для дітей  і персоналу, швидко та весело. Діти отримували квіти та шаблі з кульок, начмед був посвячений у лицарі і ходив із золотою шаблею по всій лікарні, а між татами із відділень неврології та хірургії розпочалися змагання, хто більше відіб'є кульок шаблями до стелі! Кожна медсестра та санітарка були зачаровані подарованими особисто їм яскравими квіточками.
Усміхалися всі: діти, батьки, лікарі, медсестри!
Море дитячих емоцій та усмішок цього дня засяяло по всій лікарні.

За подаровану дітям радість дякуємо:

👉Комунальне некомерц.підприємство "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова" за те, що завжди пускаєте нас до себе з нашими веселими безумствами!

👉Львівська міська рада за підтримку у проведенні свята (Дні радості відбуваються у межах проекту "Розвиток лікарняної клоунади у м. Львів").

👉Нашим волонтерам, які успішно пройшли майстер-клас з твістингу, одразу застосували свої вміння на практиці та були з нами до кінця:

- Студентам НУ "Львівська політехніка" (кафедрі обліку та аналізу): Natalia Mykytyuk, Загоруйко Тетяні, Мацько Соломії, Крайник Юлі, Сторожук Олі, Андрушко Віталію, Лінинській Вікторії, Костецькій Юлі, Матолінець Остапу, Мазур Ірині, Дейнеко Каті, Колісник Роксолані.

- Студентам ЛНУ ім. Івана Франка Офіційна сторінка (факультету педагогічної освіти: кафедрі соціальної роботи та спеціальної освіти), Кос Ользі та Ласкіні Жанні, Терех Юлі, Германович Олені, Перзі Анастасії, Бардин Соломії, Задорожній Вікторії, а також Купрієнкові Дмитрові та Разумовському Герхарду.

- Окрема подяка п'ятьом останнім мушкетерам, які залишилися до кінця і мужньо здолали цей марафон!

Наступні Дні радості плануємо провести у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр та Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит. А от коли вони відбудуться - маленька таємниця. Нехай це стане сюрпризом!