Новини / Вівторок, 15 січня, 2019

Термінова неродинна ТКМ для Лунич Ангеліни!

За місяць часу для Ангелінки потрібно зібрати 125 000 Є!

 

Маленькій Ангелінці 5 місяців. Вона бажана і дуже любима донечка. Малечі все цікаво, вона має улюблені іграшки, промовляє смішні звуки до мами з татом, обожнює, коли з нею спілкуються інші. На перший погляд може здатись, що мова йде про звичайну дитину.

Такою вона і була донедавна. Проте вже два місяці, як  життя Ангелінки та її родини перевернулось з ніг на голову.

Маленькій лише виповнилось 3 місяці, коли вона захворіла, дівчинка стала млявою, капризною, почала сильно кашляти. Батьки відразу звернулися до місцевої лікарні. Виявилось, що в Ангелінки двосторонній бронхіт, і через ускладнення захворювання дівчинка згодом три доби була залежна від кисню, довелось навіть дихати з кисневим концентратором, та, на щастя,  її вдалось стабілізувати. А невдовзі стало зрозуміло, що це ще не найгірше, що відбулося з малечею, бо аналізи показали дуже високий рівень лейкоцитів у крові і продовжувати лікування довелось в дитячій гематології. Діагноз приголомшив - рак крові. А у випадку Ангелінки - це дуже рівдкісний варіант лейкемії!

Зараз дівчинка перебуває у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі м. Львів. Єдине можливе лікування - неродинна трансплантація кісткового мозку. Батьки як донори не підходять, братів та сестер в Ангелінки немає, отже трансплантація можлива лише  за кордоном.

Дівчинку готова прийняти клініка Верони. Вартість лікування становить 125 000 Є!

Сьогодні вона дуже активна та щиро усміхається всім. Але лікування не можна відтермінувати! Лікарі кажуть, що трансплантацію потрібно провести якомога швидше.

Часу обмаль!

Якщо ви бажаєте допомогти дівчинці, кошти можна переслати на реквізити фонду з призначенням платежу: Добровільна допомога для Лунич Ангеліни.