Новини / Понеділок, 23 липня, 2018

Принцеса, що мріє стати лікарем.

Маленька принцеса Айсель добра і весела дівчинка, вона мріє бути лікарем, коли виросте, щоб лікувати інших діточок, а наразі активно лікує ляльок і батьків, робить їм уколи і дає ліки, бо вже добре розуміє, на скільки вони потрібні!

 

            Сама Айсель дуже потребує чарівного препарату Ексіджад, щоб полегшити її стан і дожити до ТКМ. У дівчинки бета таласемія – генетичне захворювання крові, її еритроцити дуже не стійкі, вони руйнуються, навіть від доторку до стінок судин, а пігменти і залізо, що вивільняються при цьому, осідають у внутрішніх органах і руйнують їх…

            Малечу врятує пересадка кісткового мозку, але до неї ще треба дожити, і допомагають їй в цьому донори, що діляться своєю кров’ю і своїми еритроцитами. Щоправда, від переливань в організмі дівчинки накопичується ще більше заліза, яке потрібно виводити постійно.

            З цим справляється Ексіджад – дуже дорогий препарат, якого немає в лікарні. Однієї упаковки вистарчає на 28 днів і коштує вона 22000 гривень. Ексіджад допомагає дівчинці, і лікарі наголошують, в жодному разі не припиняти його приймати! Але при його вартості кожна наступна упаковка під питанням…

            От і зараз ми просто у розпачі, де брати кошти, бо всі резерви вже використані за пів року прийому. А маленька красуня чекає на диво і вірить, що в цьому світі дуже багато добрих чарівників, які обовязково їй допоможуть!  

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Азізової Айсель.
 
Картковий рахунок фонду:

 

ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду)
Призначення платежу - добровільне пожертва для Азізової Айсель.
 
Координатор адресної допомоги
Марина Анісімова 050 370 90 02