Новини / Середа, 19 липня, 2017

Мікусь Любчик – трансплантація ось-ось!

Сьогодні отримали новини від мами Любомира Мікуся. Хлопчик вже давно в київському Охматдиті, пройшов повторну хімію і нарешті готовий до авто-ТКМ. Її планували на середину липня і майже вклались – завтра наводнення з 10 ранку, на вихідні – мегадозова ХТ, у вівторок – переливають клітини.

 

            Сказати, що всі дуже хвилюються – це не сказати нічого… Адже Любчик лікується вже два роки. В листопаді 2015 хлопчик вперше потрапив в лікарню, весь жах ситуації полягав ще й в тому, що онкологію одночасно виявили і в Любомира, і в його тата.

            Важко уявити, через який жах пройшла родина, адже батька за три місяці не стало… А Любчик навпаки пішов на поправку, так наче тато віддав йому всі свої сили, щоб жити. Мама досі не може без сліз розповідати їхню історію…

            Хвороба відступила на деякий час, але згодом повернулась знову. Любомира ще весною скерували на лікування в Київ і довго готували до авто-ТКМ – хімія, повторна хімія, нарешті цього тижня прийшли всі обстеження – все добре, все в нормі, ПЕТ КТ показало, що лімфовузли чисті і нарешті можна стартувати!

            І завтра Любчик стартує!

            Ми стартанули вже і замовили ліків на 48 500 гривень, хоча розраховували на 40 000, а зібрано, по чесному, лише 19 500. Але нам потрібно ще до вихідних передати їх Любомиру, щоб наш хлопчик мав достатньо дієвих засобів, щоб перемогти!

            Дуже переживаємо за Любчика і тримаємо кулачки! Щиро віримо, що йому вдасться і дуже хочемо, щоб хлопчик одужав! Будь ласка, підтримайте його!

 
Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільна пожертва для Мікуся Любомира
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова
050 370 90 02