Новини / Середа, 17 травня, 2017

Пітер Пен і гормон росту.

Отже, мова знову буде про нашого «маленького» хлопчика – Короля Тараса, і Зомактон. Зомактон, як ми вже всі знаємо, це гормон росту, який дуже потрібен Тарасу, щоб стати дорослим, великим, і сильним, а в першу чергу – високим!

 

            Після перенесеної онкології і опромінення у дитячому віці, наш «зачарований» хлопчик припинив рости і розвиватись. На жаль, рак на стільки агресивний, що боротися з ним можна лише такими ж агресивними методами, як то «хімія» і опромінення, і впливає таке лікування не лише на ракові клітини, а й на весь організм.

            У Тараса є три роки, за які він мав би наздогнати однолітків, але для цього потрібен гормон, державного наразі немає ніякого, та на тому, що був, Тарас і так не ріс, за минулий рік хлопчик виріс лише на 3 см, а за три місяці на Зомактоні – вже на 1,7см! До того ж ця весна взагалі для нього досить сприятлива – Тарас навіть не хворів, хоча йому для застуди чи респіраторних захворювань треба зовсім не багато. Хочеться вважати це добрим знаком!

            Ми дуже сподіваємось, що рано чи пізно Зомактон з’явиться по держзакупівлям і отримати його для Тараса не буде проблемою, але наразі його нема і це таки проблема! Отже, пора знову замовляти препарат. На наступний місяць потрібно чергові 8 флаконів і 21 440 гривень на їх оплату. А потім ще стільки ж, і ще, і так три роки, поки нашому Пітеру Пену не виповниться 18.

            А Тарас тим часом передає всім вітання і щоро дякує за допомогу! Лікар сказав, що хлопчик не лише пішов в ріст, а ще й  наздоганяє фізичний розвиток однолітків. Тарас гуляє, грає у футбол і чекає закінчення навчання, щоб вже на довший час поїхати в село до друзів та улюблених тваринок :) Те, що він виріс з минулорічного одягу, додає оптимізму і хлопчик як ніколи вірить, що виросте великим і сильним!

          Якщо ви бажаєте допомогти, кошти можна переказувати на рахунок фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Короля Тараса.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02