Новини / П'ятниця, 05 травня, 2017

Ендопротез для юної танцівниці!

Наша юна танцівниця – Віта Ільницька. Віта 10 років (!) займалась народними танцями, це щоб ви розуміли, дівчинка не просто любить танцювати – вона справжня артистка і професіонал! Усмішка, постава, погляд – кожна дрібничка видає, що наша красуня прекрасно почувається і досконально знає як поводитись перед камерою :)

 

            Сьогоднішній день був дещо хвилюючим, бо ми отримали нарешті рахунок на Вітин ендопротез. Отже, ціна дівочих мрій – 165 600 гривень. Це, звісно, дещо менше, ніж ми думали – і це тішить! Але і значно більше, ніж в нас є…

               Віта проходить хіміотерапію, зараз розпочала 5й блок, - «а по відчуттям так, ніби вона вже після хімії», каже тато, бо почувається дівчинка, відверто кажучи, не дуже. Після хімії має пройти 21 день і тоді можна буде оперувати, тобто протез до того часу вже має бути! На його виготовлення піде 2-3 тижня, і все ніби добре, але, щоб його почали виготовляти – його потрібно оплатити.

            Наразі батьки дівчинки зібрали 100 000 гривень і в нас є зовсім-зовсім трошки часу щоб знайти ще 65 600… Але, для Віти це насправді ціна життя! Дівчинка дуже активна, тренування, гастролі, пласт – до хвороби весь вільний час Віталії був розписаний щохвилинно!

            Дівчинка не втрачає оптимізму і залишається веселою та усміхненою, однак, без радості руху її життя може втратити будь який сенс… І ми знову йдемо на вихідні з важким серцем, але з надією на диво – цього разу на диво для Віти!

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Ільницької Віталії.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02