Новини / П'ятниця, 03 березня, 2017

Ботокс для Насті або що може бути красивіше здоров’я?

Насті 17 років, вона весела, усміхнена і дуже життєрадісна дівчинка! За її посмішкою зовсім не видно ні напружених м’язів, ні спастики шиї, ні судом. Лише, якщо придивитись, то стає помітно, що цій сонячній дівчині важко ходити та координувати свої рухи.

 

            Це зараз ледь помітно, а спочатку, коли Настя Солтис захворіла, майже п’ять років тому, все було значно гірше… А хвороба прийшла раптово – у дівчинки з’явились вади мовлення, втомлюваність, потім підтягнулись інші фізичні особливості, а згодом дівчинці діагностували Торсійну дистонію.

            Та, на щастя, стан дівчинки виявився не безнадійним. Є лікування, реабілітаційні програми, які допомагають, навіть можлива операція, що здатна відтворити подачу імпульсів між нервовими закінченнями та мозком! Правда, можлива така операція лише за кордоном і за великі гроші… Але Настя з мамою вірять, що колись це станеться, а тепер, хочемо вірити в це і ми!

            Та поки операція лише в мріях і планах – дівчинці вводять Ботокс, щоб зняти спастику, два флакони кожні пів року. Ботокс знімає напруження м’язів, розслабляє і дозволяє Насті рухатись впевненіше, після кожного введення настає таке довгоочікуване полегшення!

            Восени ми вже купували для Насті цей препарат, і ось, минуло пів року і він потрібен знову. Вартість двох флаконів – 12 800 гривень.

            Ми часто повторюємо, що радість руху – це життя, але не так часто замислюємось над буквальним змістом цієї фрази. Просто уявіть собі, що для когось самостійно заварити собі чай – це досягнення і велике щастя!

            Ми дуже сподіваємось, що стан Насті буде лише покращуватись, поки не відбудеться операція. Але поки що єдиний вихід – це батокс. Ціна питання - 6400 грн за флакон. Це 12800 грн кожні півроку або 25 600 грн на рік. Щоб сонячна дівчинка могла відчувати і радість руху, і життя!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Cолтис Анастасії.
 
Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова