Новини / Вівторок, 21 лютого, 2017

Удич Іванко – термінова операція!

Критачна ситуація сталася в Удича Іванка – у малюка рецидив і він знову у лікарні. Та найстрашніше навіть не це! Всіх шокувала локалізація метастазів – у Івасика величезна пухлина в мозку…

 

            Сьогодні хлопчика перевели в нейрохірургію на Орлика і готують до операції. Операція буде дуже складною і зробити її потрібно чим скоріше, на підготовку є фактично тиждень – наступного вівторка нейрохірурги хочуть оперувати.

            Окрім того, що операція буде важкою, потрібно ще дуже багато ліків і розхідних… Маємо список майже на 18 тисяч. Рінгер, рефортан, бетадине, вікрили, пролени, тахокомб, серджісел, рукавички, зонди, катетри, пластирі… Фортум, аміцил, контрі вен, гемаксам… Дечого ми ще навіть не знайшли, дечого – ніколи не купували. Коштів для Іванка немає взагалі, а резерви зїлись у післяноворічний період.

            Івасик дуже слабкий, йому важко ходити, він майже не їсть, вчора ще дивився мультики, а сьогодні вже і того не хочеться - наче підмінили нашого кмітливого непосиду… Але ще не все втрачено! Іванка можна врятувати! Будь ласка, допоможіть відвоювати нашого хлопчика!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів 
МФО 32532
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертва для Удича Іванка.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02