Новини / П'ятниця, 17 лютого, 2017

Скромний хлопчика з великим серцем!

Це Любомир Гадяк – майбутній автомеханік і добрий друг тварин! Він дуже любить тваринок, вдома дружньо живуть кіт і хом’як ;) Та хлопець не лише намагається збирати безпритульних котиків і песиків – він шукає їм новий дім і люблячих господарів.

            Любомир з тих, кому болить душа за кожну живу істоту, одного разу він з подругою навіть врятували на морозі малого хлопчика, що спав під деревом…  Вони не розгубились і не пройшли повз, а розбудили малого, дочекались швидку, передали лікарям і потім відвідували у лікарні – від таких історій сльози навертаються самі по собі, а тут ще й виявляється, що Любомиру самому дуже потрібна допомога!

            З квітня 2016 року він проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ, було 6 блоків хіміотерапії, дві операції, попереду також хімія. Курс Блєоцину родина ледве стягнула – препарату немає  в лікарні, немає і в вільному продажі, щоб його міг оплатити благодійний фонд, батькам довелось його шукати за кордоном і купувати за готівку. Через це двічі лікування починалось не своєчасно…

            Зараз Любомиру потрібен ще один дорогий препарат – Паклітаксел. Хлопцю потрібно наразі 8 флаконів. Сьогодні Любомир розпочах лікування – було перше введення, наступне в понеділок, потім – в п’ятницю. На понеділок препарат є, а от на п’ятницю вже потрібно придбати 2 флакона. Один флакончик 100мг коштує 2500 грн, проте – є в продажі! Два флакона – 5 000 грн, на весь курс потрібно відповідно 20 000.

            Лікування двічі затиягувалось, в хлопця множинні метастази, і єдиний шанс – пройти курс Паклітакселу без затримок і перерв! Це буде можливо, якщо буде препарат. А препарт буде, якщо будуть гроші…

            Ціна питання – 20000 гривень.

            Допоможіть врятувати скромного хлопчика з великим серцем!   


 
Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Гадяка Любомира.
 
Від 24.02.2017: Перші два флакона. Процес пішов! Дякуємо!
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02