Новини / Четвер, 01 грудня, 2016

Передноворічне диво :)

Мали вчора надзвичайних гостей – один з тих випадків, який допомагає нам згадати, а навіщо це все?

 

            Ви не повірите, хто до нас прийшов! Цього красеня дійсно годі впізнати, тому даємо підказку - ключове слово ПРИЙШОВ! Живий, майже здоровий, веселий та з надзвичайною усмішкою - Віталік Костишин власною персоною :)
            Звісно, на милицях і в супроводі тата, але ще чотири місяці тому хлопцю про таке не доводилось і мріяти, якщо ви пам’ятаєте його історію! Літом ми всі разом врятували хлопцю життя.

            Тато з Віталіком принесли коробку ліків, що лишились після лікування - їм вони вже, на щастя, не потрібні. Позаду операція з чистки рани, забрали мертві тканини - шкіру і м'язи, пересадили шкіру з неураженої ділянки, було надзвичайно важко і боляче, але Віталік справився! Зараз розробляє ногу - він не відчуває її від коліна, але дуже старається і працює над собою, каже, що чутливість вертається.
            Обоє –  і тато, і Віталік – дуже дякували за допомогу, тоді вона була безцінною! І справа не лише в тисячах гривень, які витрачались на ліки - справа в тому, що їх не залишили одних. Особливо родина вдячна лікарям ЗУСДМЦ, які, зі слів тата, "вдихнули в хлопця життя".
            Зараз Віталік підтягує навчання, поновився в комп’ютерній академії, знову думає про майбутнє! Ми віримо, що найгірше вже позаду і щиро бажаємо Віталіку повного одужання і успіху в усьому!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02