Новини / Четвер, 24 листопада, 2016

Про наших ТКМщиків.

Трохи новин про наших ТКМщиків, тобто про дітей яким потрібна трансплантація кісткового мозку. Зараз у нас таких шестеро і п'ятьом з них, на жаль, не можна допомогти в Україні.

 

            Олежик Подвірний, що називається, на чемоданах. Як тільки піднімуться показники крові Олежик з мамою поїдуть в Верону, де їх уже чекають. Залишився один останній ривок і ми віримо, що все буде добре і підступна хвороба буде подолана остаточно.

            Говорили вчора з мамою і раділи тому, що ось вже зовсім все скоро і журилися, бо фінанси співають романси. Останнім часом ні на її рахунки, ні на рахунки фонду зовсім нічого не приходить, а те що було зібрано на рахунок фонду, пішло на поточне лікування – Віфенд і Мікамін обійшовся нам майже в 250 тисяч гривень…А вчора ще й клініка вислала вимогу доплатити недостаючу суму.

            Станом на зараз бракує рівно 10 тис євро. Мама дуже вірить, що люди відізвуться і допоможуть їм. "Продавати нам уже нічого, єдине, що залишилося, то телевізор, але за нього теж багато не дадуть".

            Дуже потрібна допомога!

 

            Андрійко Сас - нарешті ми визначилися з клінікою. Андрійко поїде в Бидгощ і орієнтовна дата операції початок лютого. Вартість складатиме 111 771 Є і це добре, бо ми боялися , що, зважаючи на всі ускладнення, буде більше.

            Станом на зараз вже зібрано 100 тис Є. Тобто до завершення збору бракує приблизно 20 тис (111 771 євро на операцію, 3 тис євро - на оплату типування і пошук донора і 5 тис євро на перебування в Польщі і поточні витрати). Це те, що стосується коштів. Але окрім коштів ми ще маємо дві величезні проблеми.

            Станом на зараз ще не знайдено донора. Пошук активовано, сподіваємося, в найближчі тиждень-два отримати відповідь з реєстру, дуже того чекаємо, бо без донора навіть при наявності коштів ніякої операції не буде. Наразі ще маємо трохи часу, ключова дата в нас 28грудня, коли буде остаточне заключення , яке підтвердить необхідність трансплантації і ми всі дуже віримо, що до тої дати в нас вже буде повна сума коштів і донор.

            Тепер про другу нашу проблему - очі. На жаль, тут прогнози не втішні. За вердиктом лікарів те око, де є найбільший крововилив, бачити в Андрійка вже не буде. В оці зараз зберігається великий згусток крові і видалити його через особливості основного захворювання неможливо і пішло відшарування сітківки. Друге око має залишковий зір на рівні 70 %, що добре. Але до трансплантації і протягом усього посттрансплантаційного періоду жодні втручання неможливі, то ж що буде з зором потім дуже важко спрогнозувати. Зараз ми починаємо пошук клініки, яка має досвід роботи з такими випадками. Будемо дуже вдячні за підказки, оскільки в нашій практиці така ситуація вперше. наразі орієнтуємося на вартість лікування десь на рівні 30 тис євро.

 

            Коцур Христинка - тут просимо молитов. Після останнього блоку (Авастин, Кладрибін та Топотекан) Христинка дуже важка, перебуває в реанімації, жодних прогнозів зараз ніхто не дає. Дуже сподіваємося, що дівчинка справиться.

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ «Крила надії»
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
МФО 325321
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 26000060442841
Призначення платежу - добровільне пожертвування для ПІП дитини.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02