Новини / Вівторок, 27 вересня, 2016

Серце — справа, як це? Вам розповість Марічка Іваньо!

Марічка — звичайна дівчина: кохає, радіє життю, обожнює зустрічі з друзями. Ой стоп, я сказала звичайна? А й справді, ну що тут такого — серце справа, та й усі внутрішні органи мають дзеркальне розташування в порівнянні з стандартним:).

 

Ну словом, так, Марічка — особлива дівчина з особливими потребами. У неї рідкісна хвороба — синдром Картегенера. Хронічні бронхіти, часті респіраторні захворювання, порушений захист слизової оболонки органів дихання. Це далеко не повний перелік тих проблем, з якими з частою періодичністю зустрічається Марійка Іваньо.

Її стан погіршився і потрібно заступати на лікування, без ліків, звісно ж, його не буде.

Потрібен Фортум і 7 113,12 гривень на нього.

Марічка ніколи не зверталась до фондів по допомогу. Та сьогодні вже незнає як самій тягнути, тому просить допомоги у інших.

Якось спілкуючись із дівчинкою, яка також має діагноз Картегенера, мала змогу почути довге мудруванння на тему “Якщо” - якщо летітиме Амур і захоче попасти їй у серце, аби та знайшла свою половинку, чи знатиме де її серце чи промахнеться?

Впевнені, що попаде у ціль.

Так само і про Марічку переконані, що її добре та велике серце не залишить нікого байдужим. І вона пройде необхідне лікування.









Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Іваньо Марії.

Координатор напрямку допомоги дітям з орфанними захворюваннями

Якимюк Соломія

Тел.0673232550