Новини / Середа, 20 липня, 2016

Нестабільний Віталік.

Кожен день життя для Віті, як на пороховій бочці: вже ніби здавалось - ось воно полегшення, як через трохи нове загостення та стаціонар.

Зовсім нещодавно Віталік Панькевич тільки повернувся опісля виснажливого лікування додому, а сьогодні йому знову ОБОВ ЯЗКОВО треба лягати у відділення, інакше за декілька днів може бути запізно.

У нього дуже погіршився стан. А коли, останній раз,  через брак коштів було відтерміновано лікування на кілька днів, ледь не відбулось непоправне. Та, на щастя, лікарі витягнули хлопця з фактично катастрофічного стану.

І зараз знову те ж саме: важкий кашель, гнійна мокрота, постійна температура. Батьки вже просто впадають у відчай, тому що фактично безсилі у цій ситуації розуміють, що кожен день вирішальний.

Та найгірше, що  Віталік накручує себе і не починає помаленьку панікувати. Тож до жахливого фізичного самопочуття додались і тривоги та невпевненість у завтрашньому дні.

Батьки зможуть купили 8 флаконів, нам вдалось замовити 16 флаконів препарату Ауротаз(завдяки Вашій допомозі, у хлопця на рахунку було 5 000 грн ДЯКУЄМО). Тепер бракує ще 9 744 грн. Це надзвичайно великі кошти для родини, а тим паче, що вони ще мають купувати інші препарати...

Дуже сподіваємось на Вашу підтримку, бо без неї хлопцю немає на кого сподіватись!

ПИТАННЯ ЗАКРИТО! 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Панькевича Віталія.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Яким’юк Соломія

Тел.0673232550