Новини / П'ятниця, 10 червня, 2016

На календарі літо? Значить розписуємо метеликів:)

Перші дні червня ми завжди розмальовуємо метеликів. Чому так? Вже й самі не згадаємо, але традиції на то і традиції аби їх дотримуватись:).

У хірургії на заняття зміг прийти лишень один маленький творець, але який!

Іванко Удич своєю енергетикою та любов'ю поспілкуватись завжди нас дивував. Але зараз він настільки подорослішав, і незважаючи на свій вік, серйозно та з такою мудрістю говорить про такі речі, що від подиву очі стають велики-превеликими. І в той час він умудряється безтурботно розписувати метеликів і розповідати про улюблені ігри:) Дитина -пародокс, що ще додати.

У гематології діток було більше. Вони ще були під враженнями опісля минулотижневого заняття(виготовлення чохольчиків для мобільних), але швидко переключились на нове завдання — розмалювання метеликів.

Що би там не було: міцний сон, не найкращий настрій чи погане фізичне самопочуття, Настюха нізащро не пропустить заняття! Це ніби якесь неписане правило — треба і усе:). За тривалий час перебування у лікарні, Настя дуже нам полюбилась. Ще би, така чарівна дівчинка:).

Анічка - маленька щебетунка, її розповіді завжди звучать так мелодійно . Що можна заслухатись:).Але ось на цьому занятті її було майже не чути, так натхненно розмальовувала власного метелика:).

Олеся — дуже старанна дівчинка, до всіх завдань підхходить дуже серйозно і все виконує дуже скурпульозно, обдумує кожен свій рух. Тому її роботи завжди вирізняються і всюди видніється її особливий “почерк”. Цього разу особливо припав до душі її метелик із великою кількістю різнобарвних візернуків!

Ось іще декілька робіт від наших творчців.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550