Новини / Вівторок, 22 вересня, 2015

Львівські новини.

Сьогодні мова піде про трьох діток, що успішно завершили основне лікування. Однак, і після завершення інтенсивного курсу наші діти так само потребують нашої підтримки.

 

            Перша Оля Федоляк. Олечка закінчила лікування і з квітня приймає підтримуючу хімію. Цього року їй навіть дозволили піти до школи, правда, радість шкільного навчання тривала лише тиждень, бо аналізи скачуть, гемоглобін падає, в школі віруси і т.д і т.п. Словом, Оля навчається по індивідуальній програмі і вчителі приходять до неї додому.

            Щотижня Оля приїжджає в лікарню здавати кров і щомісяця – на пункцію. Наразі все добре, тільки би внормувались показники крові і минув стоматит…

            Олі потрібні препарати підтримуючої хімії – Меркаптопурин і Метотрексат. Меркаптопурин ми купуємо в Польщі, по 28,12 злотих за упаковку, Метотрексат є в продажі тут, дві упаковки – 10мг і 5 мг – вартують 1040 гривень. Двох упаковок Метотрексату стане на пів року, Меркаптопурину потрібно по упаковці в місяць, навіть трошки більше.   Зараз саме час закуповувати Метотрексат для Олі, а зібрано наразі 500 гривень.

           

            Наступний Назарчик Деркач. Малюк також закінчив основне лікування і також потребує підтримуючої хімії. Хлопчик теж приймає Меркаптопурин і Метотрексат, йому теж потрібно дві упаковки Метотрексакту – 10мг і 5 мг – вартістю 1040 гривень, і 4 упаковки Меркаптопурину по 28,12 злотих за упаковку.

            Назарчик з багатодітної сімї, у нього три старших сестрички, в лікарні з ним на початках також була сестричка Оксана. В лікарню малюк потрапив у важкому стані, і майже одразу направився до реанімації, але воля до життя і старання наших лікарів зробили неможливе – малюк закінчив протокольне лікування, зараз у стійкій ремісії, росте, розвивається, гуляє :)

            Будь ласка, допоможіть хлопчику завершити лікування. Цих таблеток стане на пів року. Допоможіть придбати Метотрексат вартістю 1040 грн.

 

            Ще один життєрадісний малюк – Кецик Петро. У лікарню малюк попав шестимісячним, і також у важкому стані. Та найгірше зараз позаду, вашою підтримкою і стараннями лікарів хлопчик пройшов основну хімію.

            Зараз почувається чудово, росте, розвивається, поправляється і невтомно пізнає оточуючий світ :) А батьки не перестають тішитись малим і дякувати нашим лікарям, що врятували їхнього хлопчика.

            В кінці вересня малюка чекає планове КТ вартістю близько 3500 гривень. Ми дуже сподіваємось, що результати нашого позитивного хлопчика будуть також позитивними і дуже просимо допомогти оплатити це КТ.

            29 вересня хлопчика чекають у лікарні на плановий огляд, тоді і визначаться з датами, планово це має бути кінець вересня, отже, маємо тиждень часу.

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для П.І.П. дитини.
 
 
Кошти на купівлю Меркаптопурину можна переказувати на карту Приватбанку 4731 2171 0995 3453, препарат ми закуповуємо за готівку в Польщі, оскільки там він 4 рази дешевший. 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02