Новини / Середа, 15 липня, 2015

Софійка Пирожак – життя триває!

Для Софійки Пирожак життя триває завдяки вам, в першу чергу, вашими молитвами і вашою турботою! Ми вкотре хочемо подякувати усім вам за те, що родина Софійки не покинута напризволяще, а сама Софія не приречена на голодну смерть.

 

            Сьогодні харчування Софії обходиться 5155 грн на місяць – саме стільки коштує 32 літри Фрезубіну – місячна «доза», і ще 1835 гривень – підгузки. Ціни продовжують рости, стан дівчинки продовжує погіршуватись, адже окрім харчування і підгузок їй потрібно ще дуже багато різних препаратів, частина з яких навіть не продається в Україні…

            Але, як бачите, родина знаходить позитив в усьому – кожна посилочка вже свято, тим паче, що цього разу Софійка ще отримала подаруночок від ГО «Громадська ініціатива галичини» – 23 упаковки Фрезубін Енергія по 500 мл :) Це величезна допомога і для нас, і для дівчинки! Цілих 12 додаткових днів! Дуже-дуже дякуємо :)

            Отже, харчуванням дівчинка забезпечена по 20 серпня. Але, є один нюанс – у серпні ми йдемо на канікули і закупити харчування зможемо аж в вересні, і на два тижня в нас Софійка лишається без харчування. Тому, було б дуже добре, як би ми змогли придбати харчування ще до відпустки, щоб Софійка була забезпечена всім необхідним до кінця літа. 

            Літо такий період, коли дуже хочеться якогось дива і пригод – хтось мріє про відпустку, хтось про подорожі, море, гори чи життя в наметах. А Софійці як завжди просто потрібно харчування…

            І вкотре потрібна фінансова допомога.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02