Новини / Середа, 09 липня, 2014

Львів - МРТ для трьох красунь.

У відділенні хірургії ЗУСДМЦ проходять лікування три красуні – три дорослі дівчинки – Перетятко Анастасія, Савчин Марія і Шегда Софія. У всіх трьох різні діагнози, та у всіх трьох злоякісні пухлиин, всі три проходять хіміотерапію і для всіх настав час контрольного МРТ.

 
 
            У Насті Перетятко пухлина мозку, в лікарні вона з початку року. Насті 16 років. На жаль, було втрачено дуже багато часу перш ніж дівчинка потрапила до онколога, та лікування триває і деяких результатів досягнуто. Настю обстежили, завтра будуть результати МРТ і завтра ж останній термін оплатити обстеження.
            Вартість МРТ – 2060 гривень, а зібрано лише 958 гривень. Якщо ми не внесемо кошти завтра – наших дітей більше не обстежуватимуть без передоплати… А обстеження іноді бувають екстрені і комусь його не зроблять вчасно.
            Настя дуже весела, добра дівчинка, у неї багато друзів і вподобань, до хвороби це були і танці, і ролики, і навчання. Зараз Настя може собі дозволити хіба що вивчати німецьку мову, яка дуже подобається дівчинці.
            Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження!
 
 
            Наступна дівчинка – Савчин Марічка. Марічці 16 років, і у неї саркома Юїнга. В лікарні дівчинка з березня, позаду вже 5 блоків хіміотерапії і планове обстеження буде завтра. Марічці будуть робити МРТ голови з контрастуванням. Вартість обстеження  1500 гривень і батьки не зможуть оплатити його самостійно.
            Марічка спокійна, скромна, дуже тиха дівчинка, залюбки займається на творчих заняттях, малює, вирізає, в усьому і завжди їй допомагає мама. Родина все що може, оплачує самостійно, та зараз резерви сімї виснажені повністю, а лікування ще триватиме.
            Допоможіть продовжити лікування!
 
           
 
            Ну і Софійка Шегда. Софійці 17 років, у неї Дизгермінома яйника. В лікарні дівчинка також з березня, позаду операція і 4 блоки хіміотерапії. На цьому тижні планується МРТ черевної порожнини з контрастом вартістю 1500 гривень. Коштів на оплату обстеження у родини немає.
            Софійка дуже активна, комунікабельна дівчинка, вчиться на кондитера, любить малювати, захоплюється аніме і пише вірші. Зараз їй дуже потрібна наша допомога, бо без обстеження подальше лікування неможливе.
            Дуже потрібна фінансова допомога!
 
            Будь ласка, допоможіть нашим дівчаткам оплатити обстеження. Для кожної з них це обстеження є плановим і необхідним – без МРТ лікарі не можуть побачити, що відбувається в організмі, чи діє хімія, як поводиться пухлина, а зазвичай дуже важливо вчасно помітити найменші зміни, які може виявити лише томограф.
            Подаруйте нашим красуням завтра!
            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02