Новини / Середа, 04 червня, 2014

Віталік Лесюк – ще один курс хіміотерапії!

Віталік Лесюк зараз вдома, відходить від попереднього курсу хіміотерапії і готується до наступного.

 
            Почувається більш-менш, єдине – нічого не їсть, схуд страшенно, апетит нульовий, лікарі навіть сказали їсти дитячу кашку Нутрілон. Після останньої хімії у Віталіка була сильна шлункова інфекція, ось і наслідки. Ну, але потихеньку відходить, вдома бавиться на комп’ютері, око відкрилось на половину і, на щастя, бачить.
            Вчора Віталік був на консультації в лікарні і лікарі вирішили продовжити хімію – ще один блок, на який потрібно 5 флаконів  Іринотекану по 40мг. Це 6500 гривень. Попередні курси лікування були оплачені завдяки вам. Взагалі, можна сказати, що все лікування Віталіка за ці 5 років оплачені вами. Як би не допомога небайдужих людей – не знаю, як би склалось лікування хлопчика, адже йому весь час були потрібні дорогі ліки, яких не було у лікарні – Вінорельбін, Топотекан, Іринотекан, постійні  МРТ .
            У Віталіка третій рецидив, і хлопчик з ним справляється – не завжди легко і просто, з перемінним успіхом, однак наполегливо і впевнено. Ще один блок Іринотекану має поставити вирішальну крапку, і ми сподіваємось – так і буде. Будь ласка, допоможіть оплатити препарат!
            Віталік – незламний боєць! Мі впевнені, що він переможе і дуже просимо допомогти закінчити лікування!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Лесюка Віталіка.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02