Новини / Вівторок, 20 травня, 2014

Марічка Кінаш. На межі…

Надзвичайна ситуація склалася у найтендітнішої та найвразливішої з наших дівчаток – у Кінаш Марічки вчора виявили грибковий менінгіт і вже на сьогодні в терміновому порядку потрібно Віфенд – як мінімум 10 флаконів, а краще 14.

 
            У Марічки лімфома та синдром Неймегена. При цьому синдромі є схильність до утворення пухлин, і цей же ж синдром не дозволяє пацієнтам пройти необхідний курс хіміотерапії через імунодефіцит, легеневу недостатність та інші ускладнення.
            Нещодавно Марічка повернулась з Феофанії, де їй робили ПЕТ, результати не втішні, хвороба є і, нажаль, не відступає. Єдиний вихід – давати хімію, та тільки не тоді, коли грибок добрався до мозку… Спочатку потрібно позбутись грибкової інфекції. Для цього потрібен Віфенд. Не буде препарату – не буде і Марічки…
            Ви вже неодноразово рятували дівчинку з цим препаратом. Вартість одного флакону 2000 гривень. 10 флаконів – 20000 гривень. Придбати усі 10 ми не можемо – не маємо за що. На свій страх і ризик ми замовили поки що половину – 5 флаконів на 10000 гривень. Цього вистарчить на 3 дня, та, нажаль, не врятує Марічку… Однак, ці 5 флаконів можуть допомогти їй протриматись, поки прийде допомога і ми зможемо докупити решту.
            Будь ласка, допоможіть Марічці. Наша зачарована принцеса насправді сильний і мужній боєць! У Марічки киснева залежність і без кисневого апарату вона довго не може. Минулої ночі до неї у відділення кілька разів спускались реаніматологи – забрати нашу дівчинку в реанімацію не можуть, бо там карантин по вітрянці, а вітрянка Марічці вже ну зовсім не потрібна… Окрім всього, сім’я чекає поповнення – зовсім скоро у Марічки з’явиться ще один братик або сестричка, та мама, поки може, бігає коло доньки.
            Ситуація надзвичайно важка. Для Марічки зібрано лише 400 гривень, а потрібно мінімум 20000. Я ще не знаю, як ми будемо розраховуватись за замовлені ліки і за які кошти викуповувати наступні… Та ми точно знаємо, що без протигрибкових усі старання Марічки і лікарів будуть марними. Нажаль.
            Допоможіть Марічці жити завтра!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02