Новини / Понеділок, 12 травня, 2014

Лесюк Віталік – хороші новини!

У минулий четвер з вашою допомогою Віталік пройшов планові обстеження – КТ та МРТ голови та очних орбіт.

            «І як?» - запитаєте ви. «А все чисто!» - відповідає нам діагностика :) Віталік вкотре молодець! Відверто кажучи, ми були впевнені, що результат буде саме таким – бо наш боєць просто так не здасться!

            Отже, операція і хімія діють, як і передбачали лікарі. Це дуже добре, однак, розслаблятись ще рано – потрібно продовжувати лікування. Віталіку знову потрібен Іринотекан 4 флакони по 40мг. Нажаль, препарату немає у Львові, ми вже замовили його і він буде у пятницю, отже є три дні щоб зібрати кошти на його оплату.

            Вартість препарату 4884 гривні, а зібрано для Віталіка 1240 – це лише один флакон.

           Фактично все лікування Віталіка можливе завдяки вам – саме ви підтримуєте хлопчика кожен раз, коли йому потрібна дорога хімія чи чергове обстеження, і кожного разу наш непосида виправдовує наші сподівання. Хвороба не здається, але не здається і Віталік, і його батьки, і його лікарі – всі вірять в перемогу!

            Зараз ще один ривок, ще один бій, ще один курс хіміотерапії і ще один шанс на нормальне життя. Віталік дуже сильний хлопчик, однак насправді він дуже втомився від лікарень, операцій і безкінечних курсів хіміотерапії. Ми дуже сподіваємось, що цього разу хвороба таки відступить і дуже просимо допомогти Віталіку знову.

            Ми дуже вдячні вам за те, що весь цей час Віталік не один. Сьогодні ціна питання – 3644 гривні і хлопчику дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Лесюка Віталія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02