Новини / Четвер, 03 квітня, 2014

Сестрички Старости - 11200 грн на двох!

У відділенні педіатрії ЗУСДМЦ вже два роки проходять лікування дві сестрички з теплого і сонячного Закарпаття – Галинка і Лізочка Старости. Дівчаткам 8 і 6 років відповідно, і у обох вроджене генетичне захворювання – Муковісцидоз. Лише два роки тому, дівчаткам встановили діагноз, до того не могли ніяк виявити, що ж з сестричками не так.

            Дівчатка веселі і життєрадісні, дуже дружні. Старша Галинка ходить до школи, молодша Ліза лише готується цієї осені перший раз в перший клас. За три тижня дівчаткам потрібно проходити курс антибіотикотерапії –  і час підходить, і Ліза вже кашляти починає. І на двох дівчаткам потрібно препаратів на суму аж 11 200 гривень.

            Для Галинки потрібно: Уназин 3г 42 флакони, Лорікацин 500мг 21 ампула, Левофлоксацин 500мг 21 флакон, Флуконазол 7флаконів та Інтраліпід 5 флаконів – на суму  6500 гривень на сьогоднішній день.

            Для Лізи потрібно: Уназин 3г 28 флаконів, Левофлоксацин 500мг 14 флакон, Авелокс 400мл/250мг 14 флаконівк, Флуконазол 7флаконів та інтраліпід 5 флаконів – на суму  4700 гривень на сьогоднішній день.

            Батькам дівчаток дуже важко забезпечити необхідне лікування обом донечкам, оскільки окрім антибіотикотерапії, яку потрібно проходити 2-3 рази на рік, діти ще приймають цілу купу підтримуючих ліків – Ципрофлоксацин, Гасек, Азимед, Урсофальк, Аквадетрим, Вітамін Е. Більшість цих ліків вони приймають постійно, і щомісяця на обох дівчат потрібно ще близько 1600 гривень.

            Ми дуже просимо допомогти сестричкам. Вони кмітливі і комунікабельні дівчатка, і в них все буде добре, якщо вони будуть отримувати своєчасне і адекватне лікування. Адекватне лікування їм забезпечують наші лікарі вже два роки, з моменту встановлення діагнозу. А от щоб воно було своєчасним -  потрібні ліки. І кошти на їх купівлю.

            Допоможіть Галинці і Лізі!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Старости Галини і Єлизавети.  

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02