Новини / Понеділок, 04 листопада, 2013

Маццанті Святослав – допоможіть пройти IMBG!

У Львові проходить лікування один чарівний хлопчик – жвавий, веселий, допитливий дворічний малюк, як і безліч інших діток в цьому віці)

           Та серед однолітків малюка виділяють дві речі: це дуже красиве і дещо незвичне для західної України ім’я – Святослав-Даніель і страшний, недитячий діагноз – нейробластома з множинними метастазами в кістки черепа. Тобто, з точки зору статистики, діагноз «дитячий», бо виникає частіше в дитячому віці, однак вимагає зовсім не дитячих зусиль і терпіння, на шляху до одужання.

            Святослав проходить протокольне лікування, позаду вже 5 блоків хіміотерапії, попереду ще 3, а потім, 17 грудня, хлопчика чекають на обстеження IMBG у Варшаві, в центрі здоровя дитини. Попередня вартість обстеження 2200 злотих – по сьогоднішньому курсу – це майже 6000 гривень, і у батьків цих грошей немає, а після обстеження планується ще авто-ТКМ, підготовка до якої і власне сама операція також буде супроводжуватись фінансовими витратами і без допомоги небайдужих людей молодій сім’ї не впоратись.

            Святославчик дуже добрий і кмітливий хлопчик, завжди веселий і привітний, завжди допомагає мамі і прекрасно знаходить спільну мову з іншими дітками. Хвороба дуже агресивна, однак, дитячий організм бореться і крок за кроком малюк долає важкий протокол. Ми дуже просимо допомогти оплатити обстеження Святослава в Польщі, всі наші діти з нейробластомами регулярно проходять IMBG, що дозволяє спостерігати перебіг хвороби на клітинному рівні. Отже, і Святославу необхідно його пройти.

            У нас в запасі місяць часу, щоб зібрати 6000 гривень для Святослава і маленький хлопчик дуже сподівається, що допомога прийде!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Маццанті Святослава.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02