Новини / Вівторок, 23 липня, 2013

Німас Вадимчик – 1600 гривень на тієнам!

Маленький Вадимчик продовжує лікування у 2 хірургії на Орлика. Хоч малюк і виглядає значно краще і вже не такий жовтенький, як при першій зустрічі, все ж сподівання мами, що їх відпустять додому не справдились.

            Малюк потребує постійного нагляду лікаря і контролю аналізів. Також, Вадимчик постійно приймає цілу купу препаратів – солу-медрол, хофітол, аугментин, зіннат, вітамін Е, урсофальк, бісептол, спеціальне харчування. Частина ліків не дорогі, але повний список все ж виливається в копієчку…

            А зараз малюку потрібен Тієнам – сильний антибіотик, який він приймає вже кілька днів. В п’ятницю у Вадимчика піднялась температура і підскочив білірубін. Упаковка в 10 флаконів Тієнаму 500мг коштує 1600 гривень. А з зібраних коштів наразі залишилось близько 200 гривень.

            Щиро дякуємо всім людям, що відгукнулись на допомогу Вадимчику – завдяки Вам було зібрано 2250 гривень. Ці кошти майже всі пішли на купівлю харчування ( 9 банок НАНу безлактозного), та супутні ліки (антибіотики, вітаміни, сиропи, і т.д.) яких малюк приймає чимало і навіть памперси, бо як без них... На Тієнам коштів, нажаль, вже немає.

            Будь ласка, допоможіть оплатити Тієнам для Вадима. Препарат вже замовлено, бо часу у малого немає. Нам, як часто буває, дають препарат в борг, але завтра його потрібно буде закрити.

            Дуже потрібна фінансова допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Німаса Вадима.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02