Новини / Вівторок, 02 липня, 2013

Маленька красуня Аллочка Жвірко.

Цю маленьку красуню звати Алла. Їй 3 рочки, вона дуже кмітлива, весела та комунікабельна дівчинка, гарна, добра і вихована, творча та здібна. Мабуть, радості та гордості батьків не було б меж, якби не прикра хвороба. У Аллочки гемангіома правої щоки – доброякісна пухлина, яка спотворює половину личка дівчинки.

            Маленькій Аллі дуже потрібна операція – емболізація судин, що з допомогою спеціальних імплантантів припинить кровотік до пухлини і цим зменшить її розміри та знищить її взагалі. Вартість необхідних матеріалів та медикаментів для такої процедури складає 75500 гривень. Зараз Алла ще зовсім маленька і не усвідомлює своєї особливості, тому чим скоріше пройде лікування, тим краще.

            Батьки дівчинки не сидять склавши руки, окрім коштів вони шукають можливості додаткових консультацій для своєї донечки. Так, два тижня тому в Охмадиті Аллу консультували польські лікарі, що спеціалізуються на гемангіомах. Зараз в Україні та світі такі пухлини лікують пропранололом (анаприлін) – препарат доступний і лікування дає хороші результати. Та, нажаль, у випадку Аллочки цей шлях вже не є ефективним… Півтора роки тому дівчинку можна було б вилікувати без оперативного втручання, але зараз єдиний вихід – емболізація. Надзвичайно шкода, та лікарі запевнили батьків, що нічого картати себе за втрачений час, бо цей метод лікування застосовується зовсім недавно.

            Зараз Алла приймає анаприлін, їй назначили курс на 1 місяць, хоч на значний ефект від препарату лікарі не розраховують, однак, було прийнято рішення все ж спробувати. За два тижня прийому покращень не помітно, однак остаточно буде відомо через місяць. Будемо сподіватись, що препарат допоможе хоча б трошки, однак операція все одно необхідна.

            Ми дуже просимо допомогти Аллі. І ми дуже вдячні усім, хто долучився до збору. Окрема подяка групі «Дар янгола»  , що вже не вперше допомагає у зборі коштів для наших дітей, а зараз взялись допомогти і Аллочці.

            На сьогодні зібрано вже 7300 гривень – ми дуже вдячні всім людям, хто відгукнувся на допомогу нашій маленькій принцесі! Однак бракує ще 68200 гривень.

            Ми сподіваємось, що вже дуже скоро дівчинку прооперують. Алла дуже прагне компанії однолітків, а яке майбутнє чекає на дівчинку з пухлиною на пів обличчя у світі, де навіть діти бувають жорстокими, не говорячи вже про дорослих…

            Допоможіть Аллі бути здоровою і щасливою!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Жвірко Алли.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02