Новини / П'ятниця, 31 травня, 2013

Бандурович Дем’ян. Новини.

            В березні Демяну Бандуровичу  зробили повторну авто-ТКМ у Київському Інституті раку. Пересадка пройшла успішно, мегадозову хімію малюк переніс нормально, як і період після пересадки – дякуємо всім, хто підтримував і підтримує малюка! Демянчик дуже виріс і подорослішав, поправився на спеціальній дієті, лікарі навіть переживали, щоб додаткова вага не вплинула негативно на хвору ніжку, та як на мене, малюк виглядає чудово :)

            12 травня хлопчик пройшов ПЕТ-сканування у Польщі, і обстеження вперше не виявило жодного вогнища накопичення контрасту в організмі малюка – вперше все чисто! Та не варто забувати, який довгий і важкий шлях пройшов малюк, тому розслаблятись ще рано, хоча такі новини і не можуть не тішити.

            По приїзду з Польщі, у малюка взяли пункцію кісткового мозку, за тиждень мають бути результати. Хочеться вірити, що все добре. Залежно від результатів пункції, на Дем’яна чекає або променева та підтримуюча хіміотерапія, або ще одна авто-ТКМ, згідно схеми лікування рецидиву нейробластоми, затвердженої МОЗ України.

            До того ж, малюк продовжує лікування токсичного гепатиту, хоч лікарі і сподівались, що після хімії гепатит пройде, та печінкові показники, нажаль, погані і хлопчику ще на рік продовжили курс Зеффіксу. На два з половиною місяці ми забезпечили Демяна препаратом, та надалі його доведеться купувати знову. Однієї упаковки вистарчає майже на місяць, до завершення курсу знадобиться ще 10 упаковок. Вартість упаковки – 600 гривень, 10 упаковок – 6000 гривень, і ми знову змушені просити допомоги в оплаті цього препарату. Зібрані кошти – 8214 гривень, були витрачені на поїздку на ПЕТ.

            Після пересадки у хлопчика знову помінялись смаки, мама жаліється що малюк тепер харчується майже лише сирими овочами і фруктами, змінився характер, став вередливим, хоча після першої пересадки хлопчик теж певний час вередував і був майже не керованим, та згодом все минулось. Сподіваємось, і зараз буде так само.  

            Будь ласка, допоможіть придбати Зеффікс для Дем’яна. І дуже просимо тримати кулачки, щоб з пункцією було все добре!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02