Новини / Середа, 20 березня, 2013

Бородинська Іринка – нова дівчинка у львівській гематології.

Ця красуня - Іринка Бородинська, новенька дівчинка у львівській гематології. В лікарні вона менше місяця, зараз проходять перший протокол. Іруся активна і весела дівчинка, тим важче їй у лікарняній палаті, далеко від друзів та рідних.

           З Ірусею мама, яка ще також не встигла оговтатись від пережитого шоку, адже її донечка завжди була здоровою і жвавою непосидою – красива, розумна, активна, Іра прекрасно поєднала в собі крайності підліткового віку – захоплення волейболом і вишивка з бісеру, любов до книжок і живе спілкування з незліченними друзями, весела в житті і серйозна в навчанні.

            Перший місяць у лікарні, мабуть, найважчий період, коли відчайдушно хочеться прокинутись і стряхнути з себе всі страхи, як нічний кошмар, коли ще дуже добре пам’ятається минуле життя, де не було ні лікарень, ні щоденних аналізів, ні донорів, коли не нудило від хімії і не випадало волосся, і можна було сміливо будувати плани на майбутнє…

            У Іри з мамою саме такий період. Скоро вони звикнуть, адже ми не можемо постійно жити в стані шоку – проходить час і ми адаптуємось, щоб не зійти з розуму. Але зараз їм надзвичайно важко і кожна, така жадана, звісточка від рідних або друзів, викликає сум, адже рідні  і друзі залишились в іншому житті, наразі недосяжному для маленької дівчинки та її мами. І щоб повернутись в це інше життя, Ірусі потрібно пройти лікування, важке і тривале.

            Вчора вже почали падати аналізи, дуже низькі лейкоцити, завтра Ірусі хочуть вводити гристим. Потрібно 3 флакона вартістю 2100 гривень. Зібрано наразі 500, потрібно ще 1600 гривень. Завтра будемо купувати препарат, звісно, якщо будуть кошти… А Ірі в будь який момент можуть призначити імуноглобулін, чи дорогий антибіотик, яких також зараз немає в лікарні. Будь ласка, допоможіть пройти лікування.

            Іруся дуже потребує допомоги!

 

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Бородинської Ірини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02