Новини / Понеділок, 25 лютого, 2013

52 тисячі гривень за тиждень – встигнемо?

Ломазі Тарасу потрібна операція на відкритому мозку вартістю 110 000 гривень (11 000 Євро). Відбудеться вона у клініці Дебрицену наступного тижня, точніше – 6 березня, а ще точніше, відбудеться, якщо будуть кошти.

 
            Тарас студент, майбутній економіст, спортсмен і просто дуже хороший хлопець. Одним з найбільших здобутків у його 20 років, мабуть, є його друзі, які роблять все можливе і неможливе, щоб зібрати кошти – розповсюджують інформацію, розставляють скриньки, проводять благодійні акції та вечірки, звертаються в різні організації по допомогу.
            Батьки та рідні хлопця теж шукають кошти, та резерви сім’ї вичерпані, оскільки це вже буде друга операція, першу вони оплатили самотужки.
            Тарас також не відстає. Зранку він вчиться, після навчання – підробляє барменом, а у вільний від роботи та навчання час розставляє - вилучає скриньки, щоб зібрати кошти собі на лікування. І весь цей час в його голові росте пухлина, що потребує термінового видалення.  
            Спільними зусиллями на сьогодні зібрано 58 тисяч гривень. А в наступний понеділок – 4 березня – потрібно внести на рахунок клініки 11 тисяч Євро, тоді і тільки тоді Тараса прооперують, про часткову оплату з клінікою домовитись поки що не вдалось.
            Лишився тиждень, щоб зібрати кошти.    
            Останні тижні нас не полишає думка, 20 років – це багато чи мало? Напевно цього якраз достатньо, щоб юнацькі мрії перетворювати в життєві плани. Та для Тараса зараз все змішалось і всі мрії обєднались в одну – ЖИТИ! Жити повноцінним життям, завершити навчання, освоїти професію, працювати – ми всі це мали в 20 років, і сприймали як абсолютну буденність, а от для Тараса ця омріяна буденність може опинитись під питанням…
            Ми дуже хочемо, щоб Тарас зміг здійснити свої мрії.
            Ціна життя - 52 тисячі гривень.
            Встигнемо?
          
 
Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Ломаги Тараса.
 
Адреси скриньок у Львові, через які також можна зробити пожертву для Тараса на сторінці хлопця.

Якщо у вас є карта ПриватБанку, кошти можна перевести за допомогою одного телефонного дзвінка  позвонивши на короткий номер Приватбанку 3700 і вказавши номер нашого рахунку в ПриватБанку 26000060442841

також кошти можна перевести через будь який термінал цього банку

СХЕМА ПРОПЛАТИ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ ПРИВАТ БАНКУ