Новини / Вівторок, 23 жовтня, 2012

Андрій Пахолюк. Час минає.

            Дуже не просто знову писати про Андрія Пахолюка. Дуже не просто підібрати слова, щоб пояснити, що допомога потрібна саме йому. І не тому, що Андрій дорослий, не тому, що по основному діагнозу все чисто. Просто за час лікування було стільки злетів та падінь, стільки тривог, надій, депресій, розпачу, знов надій, і от ще один удар… І таке враження, що слова вичерпалися.
            Я не знаю, що відбувається зараз у душі хлопця, знаю тільки що він всією своєю сутністю прагнув одужати, прагнув вчитись, працювати, жити далі, забути весь біль і неміч, що випали на його долю.
            І тільки він почав оговтуватись, як нова біда – Андрію потрібна операція по заміні обох кульшових суглобів. Знову тривоги, знову невизначеність, і знову величезні суми на лікування… Протези і перебування у лікарні обійдуться хлопцю 110 000 гривень.
            Не зважаючи на борги і кредити за попереднє лікування, батьками наразі зібрано ще 24000 гривень, на рахунках фонду – 4800 гривень. А час летить і крайній термін для операції – це середина листопада. В запасі є лише три тижня і величезна надія, що все буде добре.
            Ми ж встигнемо, правда?
            Залишилось зібрати 81 200 гривень.
            Андрію дуже потрібна Ваша допомога.
 
 Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.
 
БФ «Крила надії»
050 370 90 02