Новини / Середа, 10 жовтня, 2012

Бандурович Дем’ян – в понеділок на ПЕТ.

 
 
            Дем’янчик Бандурович вже пакує валізи та збирається до Польщі на чергове обстеження ПЕТ. Почувається хлопчик добре, жвавий та веселий.
            Позаду у малюка авто-ТКМ, курси хіміотерапії та променевої, підтримуюча хіміотерапія роаккутаном. Ну і три обстеження ПЕТ. І кожне з них виявляло накопичення контрасту у правій стегновій кістці без особливих змін – це метастаз у ніжці, який залишився після лікування, він не збільшується, але і не зникає.
            16 листопада Дем’яна чекають в Польщі. Вартість обстеження складе 5700 гривень (2200 злотих). Ще 5-6 тисяч гривень обійдеться дорога та проживання – в Польщі вони пробудуть три дні, адже контраст вводять за 48 годин до обстеження.
            Зібрано наразі 6000 гривень. Величезне спасибі всім, хто вже майже два роки допомагає малюку! Ми дуже просимо допомогти зібрати решту суми (у нас залишилось буквально 2 дня !), щоб наш хлопчик зміг знову пройти таке необхідне планове обстеження.  
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.