Новини / Понеділок, 27 лютого, 2012

Куций Олег - терміново 4050 гривень! Тепер на Таргоцид.

Дуже важко дається боротьба нашому Олегу Куцію. Кожен день несе за собою нові потреби, і всі вони виливаються в тисячі гривень.

              Лікування Олега з самого початку було дуже дорогим - сети для сепарації, екворал, біовен моно, меронем, ексіджад ... Тільки нашим фондом закуплено медикаментів на 50 000 гривень!
            З самого початку лікуванню завадив карантин у відділенні, потім почалися проблеми з тиском, потім температура, яку не вдається збити вже кілька тижнів. Хлопцеві вже неодноразово змінювали протигрибкові і антибіотики, але, на жаль, поки рахунок на користь інфекції ...
            Сьогодні Олегу призначили Таргоцид 400мг 10 флаконів. Лікарі дуже сподіваються, що цей препарат допоможе. Вартість флакона - 855 гривень, 10 флаконів - 8550 гривень. Для Олега на рахунку фонду є 4500 гривень, терміново потрібно ще 4050.
            На щастя, на даний момент закрито питання з сетами для тромбоконцентрату для Олега - величезне спасибі нашим друзям і партнерам МБФ «Карітас України», що закупили їх для хлопця на найближчий місяць. Так само завдяки «Карітасу» Олег забезпечений такими дорогими препаратами як нейпоген, ексіджад і біовен моно.
            Але, полегшено зітхнути не виходить. Варто забезпечити одну потребу, як наступного ж дня виникають дві нових ...
            Ми дуже просимо допомогти Олегу. Хлопець дуже втомився, але він продовжує боротися! Олег молодець, він дуже мужньо і гідно переносить негаразди, питання в тому, на скільки, вистачить сил ... Будь ласка, підтримайте Олега!
            Дуже потрібна фінансова допомога.

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Куція Олега.